ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Luka Poštar je napisao..........

Da, znam je od prije...sada je kod Kvatrića....prostor loš....podrum....kupaona u zajedničkom hodniku....higijena ?? ?........ prednost je što možeš sve dogovoriti....sve radi mehanički....ali poslušno....i ako tražiš guta....ja sam je koristio u svom prostoru...istuširao je...pa je tada bilo bolje....
---------------------------------------------------------------------
Ja sam sa njom bio zadovoljan naravno ne u njenim prostorima
jebe se u sve rupe, guta sve što kuras ispusti.....liže šupak.....
kažu da je narkomanka...ali za koliko njih možeš sigurno reći da nekaj ne uzimaju.
Dakle sve se može dogovoriti, ne ići u njene prostore jer su obično loši,
Trenutno je ne mogu dobiti ni na stare mobitele ni na ovaj u oglasniku.
Zato i pitam ima li tko kontakt.....
Cijena?

Ja sam ovu neki dan u autu. Pušenje i seks sa gumicom, ljubi se i možeš ju prstenjaciti i lizati. 800 kn sat s time da ne gleda na vrijeme, bili smo i duže. Pokupio je na Savskoj. Lijepo se sredila. Imala je kratku haljinu i čizmice.
Kakva je u facu,jel zgodna??

C/p od Mange

Stela 27

Horny Blondie27

Dodi da se mazimo neces pozaliti ! Slike moje Sise cista petica Dobra guza 170 cm 69 kg Moj prostor Na skrivene…
www.oglasnik.hr

Opis: Super cura, radi u stanu ali radi i outcall. Meni je izgled i usluga odlična.
Cijena: 1/2h 600
Mob: 097/6466387
A sta sve spada u tu uslugu sta se dobije sve

bok ekipa,

da li je ovo nešto novo u ponudi ili mogu negdje već ponać recenziju?

Hvala puno!

Jako loše, loše. Bespotreban gubitak vremena i kolačića. Dosta fizički oronula i depresivna osoba. Djeluje nezdravo u svakom pogledu. Ima navodno barem 1001. problem u životu, od kojih barem 100 nabroji u prvih 10 min. Inače tih 10 min ulazi u vrijeme koje potajno prati. Prostor rupa, nema čistih ručnika, nema sapuna, nema ni vješalice za odjeću. Nisam nikad vidio gore sise, ne znam što se desilo, kao da ju je napala velika bijela psina i ostavila nepojedenu...Do dubokog grla ni D, a ni G. To je sve u svemu tako loše iskustvo da mi je bilo full smiješno koliko je loše, ono, nešto nezamislivo...misliš da to postoji samo u filmovima. Ako baš morate otići, ponesite domestos, ručnike, kupite neko toplo pecivo i cvijeće da joj uljepšate dan, ali nemojte jebati.
Pa kad si je uspio dobiti i koliko si platio.....nudi li bez kondoma i anal ?

Jako loše, loše. Bespotreban gubitak vremena i kolačića. Dosta fizički oronula i depresivna osoba. Djeluje nezdravo u svakom pogledu. Ima navodno barem 1001. problem u životu, od kojih barem 100 nabroji u prvih 10 min. Inače tih 10 min ulazi u vrijeme koje potajno prati. Prostor rupa, nema čistih ručnika, nema sapuna, nema ni vješalice za odjeću. Nisam nikad vidio gore sise, ne znam što se desilo, kao da ju je napala velika bijela psina i ostavila nepojedenu...Do dubokog grla ni D, a ni G. To je sve u svemu tako loše iskustvo da mi je bilo full smiješno koliko je loše, ono, nešto nezamislivo...misliš da to postoji samo u filmovima. Ako baš morate otići, ponesite domestos, ručnike, kupite neko toplo pecivo i cvijeće da joj uljepšate dan, ali nemojte jebati.
posjeti dermatologa za desetak dana

Nasmijao si me do suza😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh