Imas jednu od 34 godine, na licni oglasi.....onako nije losa. 130 km sat vrJel moguće da na TK nema kurvi ili žena lakog morala. Uglavnom na ovim stranicama budu sve lažni profili koji traže x bon ili da pošalješ kredit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas jednu od 34 godine, na licni oglasi.....onako nije losa. 130 km sat vrJel moguće da na TK nema kurvi ili žena lakog morala. Uglavnom na ovim stranicama budu sve lažni profili koji traže x bon ili da pošalješ kredit.
Moze link ili br slika od te sa licni oglasiImas jednu od 34 godine, na licni oglasi.....onako nije losa. 130 km sat vr
Kucas super oglasi Tuzlanski kanton.... Pise tamo ja msm dama 34 god zeli druzenje,,, moras ukucati br mobitela te poslati poruku da bi dobio brojjjMoze link ili br slika od te sa licni oglasi
Ima samo licni kontakti i super oglasi
Samo je ona prava, ostalo je sve laznjak,
Ok hvala ti drugKucas super oglasi Tuzlanski kanton.... Pise tamo ja msm dama 34 god zeli druzenje,,, moras ukucati br mobitela te poslati poruku da bi dobio brojjj
45 i polKoliko je to godina "do 45+"?
Imas možda njen kontaktRaja, Trenutno sto se Sarajeva tice na E.E Veronika, jest cijena malo paprena, ali cura vrijedi svake marke. Sto se tice ostalih sa City of love uskoro vam bacim jednu detaljnu recenziju, temeljito sam procesljao vecinu profila.
Bio je na EE ali izgleda da je otisla. Rekla je da je samo par dana pa ide u Beograd, ali ce se vratiti. Prati tamo kad bude.Imas možda njen kontakt
Imas možda njenRaja, Trenutno sto se Sarajeva tice na E.E Veronika, jest cijena malo paprena, ali cura vrijedi svake marke. Sto se tice ostalih sa City of love uskoro vam bacim jednu detaljnu recenziju, temeljito sam procesljao vecinu profila.
Ja sam iz tog kantona, ma ništa drugU posjeti sam Unsko Sanskom kantonu. Ima li tamo sta provjereno?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|