Možeš li ppJavi se u pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš li ppJavi se u pp
Sto se Ele tice, kako se uopste dogovoriti sa njom? Ne odgovara na poruke ni na poziveCity of love:
-Yue ni priblizna slikama. Neka kineskinja od 40 god, samo se okrenuo i otisao.
-Azra dva put izradila, ok komunikacija, ali totalno nepouzdana.
- Sara sa 066 brojem, ubi porukama, fol trazi kafu druzenje upoznavanje, pa onda moze sve. Ubleha teska, salje tudje slike, pa joj mama bolesna, pa trazi x bon, zaobici siroko.
Vecina ovih ostalih ne odgovara na poruke. Sve sa x bonom su prevara.
- Ela je ok, ali zgoljava, nista od nje, realno meni se gadila, ne vrijedi para koje trazi.
Fakticki suha kur*a ostatCity of love:
-Yue ni priblizna slikama. Neka kineskinja od 40 god, samo se okrenuo i otisao.
-Azra dva put izradila, ok komunikacija, ali totalno nepouzdana.
- Sara sa 066 brojem, ubi porukama, fol trazi kafu druzenje upoznavanje, pa onda moze sve. Ubleha teska, salje tudje slike, pa joj mama bolesna, pa trazi x bon, zaobici siroko.
Vecina ovih ostalih ne odgovara na poruke. Sve sa x bonom su prevara.
- Ela je ok, ali zgoljava, nista od nje, realno meni se gadila, ne vrijedi para koje trazi.
Pises joj na 064 broj odgovara, ne odmah, ali odgovori. Moj savjet zaobidji. Ne vrijedi. Bolje ga rukom baciti bSto se Ele tice, kako se uopste dogovoriti sa njom? Ne odgovara na poruke ni na pozive
Navukli su se na x bon. Sve prevare. Moj savjet, skupi para i Veroniku kontakt. Cura je top.Fakticki suha kur*a ostat
Gdje tacno, kod koje apoteke drug?Sarajevo:
Dada, starija ciganka kod apoteke
Na kojoj lokaciju drug se nalazi ta prostitutka da odemona je lokalna prostitutka, nema tel. nema termina,nema dogovaranja porukama,smaranja, naidjes,ako je tu, pokupis i jebes,ako je nema dodjes kasnije ili drugi put..
Imas jednu od 34 godine, na licni oglasi.....onako nije losa. 130 km sat vrJel moguće da na TK nema kurvi ili žena lakog morala. Uglavnom na ovim stranicama budu sve lažni profili koji traže x bon ili da pošalješ kredit.
Moze link ili br slika od te sa licni oglasiImas jednu od 34 godine, na licni oglasi.....onako nije losa. 130 km sat vr
Kucas super oglasi Tuzlanski kanton.... Pise tamo ja msm dama 34 god zeli druzenje,,, moras ukucati br mobitela te poslati poruku da bi dobio brojjjMoze link ili br slika od te sa licni oglasi
Ima samo licni kontakti i super oglasi
Samo je ona prava, ostalo je sve laznjak,
Ok hvala ti drugKucas super oglasi Tuzlanski kanton.... Pise tamo ja msm dama 34 god zeli druzenje,,, moras ukucati br mobitela te poslati poruku da bi dobio brojjj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|