BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

ajmo mostarci lana nam je bila u posjeti jel neko otiso do nje dojmovi..vrijedi li ovih para haha

Prilozi

• lana ahaha.jpg
    lana ahaha.jpg
    147,4 KB · Pregleda: 215
Izgleda mocno na slikama steta sto nije u Mo
to mora da je ta, malo starija zena plava kosa dobra guzica i jake noge dole prema ilidži kad se ide, fino drka meni je dala i da je ližem dok mi je drkala i lizala kurac, da i za 50km

ova ela što komentarišu ja sam isto kod nje bio dogovor bio u 17:00 ja došo malo ranije bog te jebo migrant neki izlazi iz njenog stana, baš arapi oni što po cesti spavaju, ma haos, pobjego
Druze imas li broj od te na ilidzi posto sam i ja na ilidzi da odem bijo bi zahvalan dami broj pozdrav

Evo ja da se malo prudruzim, imao sam priliku u skorije vrijeme sjediti u neposrednoj blizini Mile. P. Iz Banja Luke. Sad mala okej izgleda, cak nikad ne bi rekao za nju da je iz tog svijeta... i mislim da svakako je bolje njoj dati pare, cu sam samo da je bas skupa, nego nekom akrapu.. Znam da je dostupna i uopste ne krije cime se bavi... da li je neko bio kod nje i kakva su iskustva, i ima li neko aktivan broj koji koristi??? Ja cim odem stavljam ovde opis detaljan.
Javi ako budeš s njom

Evo da se i ja uključim nakon nekog vremena, Ruskinja Ulya u BL, danas bio, sat 200 eura, uredan prostor, opuštena atmosfera, izgleda kao na sliikama, oral odličan, bez gumice, akcija još bolja, sa gumicom naravno, pita te šta voliš i maksimalno se trudi, nakon prve runde 20 minuta masaže i onda druga runda, totalno opušteno, bez žurbe, još me pita što ne ostanem još malo. Sa Ruskinjama nikad loše iskustvo nisam imao, što se mene tiče ove naše sepetarke više ne posjećujem

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh