BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Neka kaze neko ko me pitao za broj da mu nisam dao pomogo i odgovorio a slike sam imao na drugom tel jbg ne sacuvaju mi se slike od vibera ne oravim rezervnu kopiju nekada je koristila i viber sad vise ne
Ako ti nije sta jasno javi se da ti ibjasnim
 
naravno da treba blokirati marvu koja troluje, po 20x pitate za jedno te isto.. ako vec vidite da je neko napisao da ima broj, pisite mu u inbox imbecili i trazite broj i slike ako vam je potrebno ili bar jednom pitajte javno.. drugo, objavite link od neke cure sa nekog oglasa i pitate da lije neko zvao?kolikotrazi? ima li slike? pa jbte zarnemozete saami da pozovete i pitate?! ili ste toliko retardirani..
 
Mislim da je krajnje, ali zaista krajnje vrijeme da prestaneš ovdje svoje frustracije liječiti.
Kao prvo, ti si žena od 33 godine iz Sarajeva koja ima na EGE 4-5 profila ako ne i više (Almica, Samira, Sara itd itd), također imaš 7-8 telefonskih brojeva sa kojima komuniciraš sa svojim klijentima.
Neću navoditi adresu tvog brloga, sprat niti šifru od ulaznih vrata jer bi to bilo ipak nepravedno prema tebi iako si to zaslužila, i to da te se ogoli do kože jer :

Lažeš ljudima da si ti na slikama odnosno da su slike autentične, jedino što imaš zajedničko sa djevojkama sa slika je plava kosa i ništa više od toga.

Silikon kojim si napumpala usne prije nekih 20 godina se toliko deformisao da su ti se usne i usta iskrivila kao da te je spucao moždani udar.
Ne ispuštaš pivo iz ruku, piješ ga umjesto vode...bazdiš na kilometar.
Imaš pivski stomak i to sa tri etaže.
Niska si metar i žilet.
Stan ti je se usmrdio na neke pse lutalice koje držiš u sobi koja je ravno od ulaznih vrata.
Higijena u stanu ti je "Pusti me da vrisnem !"

Ovdje ću se zaustaviti, tvoje "umijeće" u krevetu neću opisivati jer oni koji su bili kod tebe znaju kakva si i u tome.
Sve u svemu, jednom rječju, dođeš, platiš, "sjedneš"na traku za mašinsku obradu, okreneš se i odeš.


Svako za svoj novac neka radi šta hoće, pa između ostalog neka koristi i plaća tvoje usluge, ja ću samo jedno reći/napisati :

TREBA TE ZAOBILAZITI U ŠIROKOM KRUGU !
Prije 2 godine naletio sam na Almicu, a katastrofa, a možda i nije bila ona djevojka sa City of love, a predstavila se kao Suzi. Ja sam se Suzi uplašio, a predimenzionirane usne, a muške crte lica. U Hvala momcima što djece iskustva.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh