ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eto moja prva recenzija ovdje. Vezanu za "punija plavuša pula". Zadovoljstvo curom od mene je 99% njome. Ovaj 1%ide u ne prilog samo što je malo punašnija😁😁😁
Cura je komad žena, nije za dečke niskog rasta... Pristup joj je odličan, korektna, osjećaj s njom je kao da ste sa curom.. U početku veze... Cura se trudi, želi da vam udovolji, da za cijenu koju ste dali ostanete zadovoljini, odete sa smješkom... Ja jesam...
Velika mi je promjena bila nakon ove iz Novigrada... Mlada je, lijepa, mekana, ne požuruje... Meni top...
Želim svima sretno u novoj i što više ovakvih cura😁😁😁

Eto moja prva recenzija ovdje. Vezanu za "punija plavuša pula". Zadovoljstvo curom od mene je 99% njome. Ovaj 1%ide u ne prilog samo što je malo punašnija😁😁😁
Cura je komad žena, nije za dečke niskog rasta... Pristup joj je odličan, korektna, osjećaj s njom je kao da ste sa curom.. U početku veze... Cura se trudi, želi da vam udovolji, da za cijenu koju ste dali ostanete zadovoljini, odete sa smješkom... Ja jesam...
Velika mi je promjena bila nakon ove iz Novigrada... Mlada je, lijepa, mekana, ne požuruje... Meni top...
Koji je kontakt? Hvala

Kako te dočeka?
A kako te doceka zabundana do usiju. Treba ti pola sata da je skines i onda mozes pocet. U biti to je izazov da otkrijes sto je ispod. Salu na stranu sto se tice cura je super od pocetka do kraja.prostor isto ja sam pre zadovoljan jedino nemoj ecekivat ruskinju s ege.koliko para tolko muzike ali muzika je dobra.

nema ti nje vise tu nit će doc nakon sto su je napali bez razloga,cura se lijepo ponudila i eto,zaboravi neće doc u Rijeci je
Nije istina ti si bio zadovoljan jer ti je dala.ima nas brdo koje je zavlacili posaljes mail odgovori i onda muk. Mogu ibrazumijet da nece sa svakim ali onda ili nemoj odgvorit pa nista ili biraj ekipu bezboglasavanja.

Koja iz Novigrada? Jel još aktualna?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh