Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha predobra plavka idi neces se pokajatDa li je ko bio kod ove, javila se na viber kaže da je ona na slici 100€ 1h u njenom smještaju, ne traži xbon unaprijed, djeluje mi ozbiljno, pa imal ko iz sarajeva da ode pa da javi jel to to, pa da i mi iz okoline dodjemo![]()
Drug moj ovo je prevara teska.Da li je ko bio kod ove, javila se na viber kaže da je ona na slici 100€ 1h u njenom smještaju, ne traži xbon unaprijed, djeluje mi ozbiljno, pa imal ko iz sarajeva da ode pa da javi jel to to, pa da i mi iz okoline dodjemo![]()
Savjet ne ici u Istocno Sarajevo.Naletice tako na neku budalu naoruzanu ove kurve nisu normalne sta rade!!
Ja bar uvjek nosim oruzje kad idem tako da eto jedan savjet ipak opasan je to svijet kurve su cudo
Nije to glavni grad, to je Lukavica, Istocno Sarajevo, Republika Srpska.Nisam znao da ima takvih varalica u glavnom gradu. Pa dobro uhvati te na foru spuštenih gaća i opljačka te, ne stigneš reagovati, napustiš stan. Ali kako on zna da se kasnije nećeš vratiti sa pojačanjem i naoružan kad već znaš lokaciju?
Mislim nije do para nego je poniženje da te tako uzimaju narkomani jebeni.
Nije to glavni grad, to je Lukavica, Istocno Sarajevo, Republika Srpska.
Jebat ga ona ga navukla sa video pozivom da mu dokaze da je stvarna.
On dosao na adresu njenu, usao u sobu spavaću njenu i jbt ga ko ce znati kome je ona otvorila vrata kad
Vjeruj čovjek je mogao glavu izgubit.Ali hvala ti na upozorenju, zato bi i trebao poslužiti forum, a ne retardiranim pitanjima imal išta pa nabrajati selendre.
Nije to glavni grad, to je Lukavica, Istocno Sarajevo, Republika Srpska.
On dosao na adresu njenu, usao u sobu spavaću njenu i jbt ga ko ce znati kome je ona otvorila vrata kad je izasla iz sobe.
Brate isao sam kod plavke sta serete u lukavicu dobra bgm sve bilo top …Savjet ne ici u Istocno Sarajevo.
Kaže nije imao priliku da reaguje, upao frajer s pistoljem a on na krevetu ležao.
Plava sa velikim usnama napumpanim je djevojka, eto da znate.
Imas u TesnjuImal sta Doboj Tesanj Teslic Magla j Gracanica ?????
062659637Imas u Tesnju
Brate isao sam kod plavke sta serete u lukavicu dobra bgm sve bilo top …
Brate, sacekas nju na ulici, kraj te zgrade, uzmes joj lovu i namlatis kuckuNije to glavni grad, to je Lukavica, Istocno Sarajevo, Republika Srpska.
On dosao na adresu njenu, usao u sobu spavaću njenu i jbt ga ko ce znati kome je ona otvorila vrata kad je izasla iz sobe.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|