Nježna i mazna

Lova nije problem.... Ako koja studentica čita i zainteresirana je neka se javi.... Odemo na večeru, upoznamo se i vidimo da li si odgovaramo....
 
je li ovo brineta s kvatrića? tako joj je bio nick na cro escortu prije par godina dok je radila na Kvatriću? zna li itko radi li ta cura još?
 
Već duže vremena ju pokušavam uhvatiti, ali nikako da se ukaže prilike. Viđao sam njezin oglas prije Corone i evo je sad natrag.
Njezin link na oglasniku: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/njezna-i-mazna-oglas-4374913
Ima netko iskustva s njom?
Na slikama je prejebena?
Kvart? Cijena? Usluga?
Na slikama je prejebena ali u stvarnosti premršava. I to ti velim ja koji volim mršavije, vitke cure s malim sisama. Meni je ona malo nezdravo mršava. Godine blizu 40 možda čak i preko. Izrazito tamna, nakvarcana prejako i pretjerano. Jako male sisice. Po meni, najbolje na njoj su noge i stopala za one koji to vole. Da nabaci par kila mogla bi opravdat tu cijenu od 500 šta traži ali ovako jako mršava plus kaj je već zašla u određene godine, teško da može opravdat tu cijenu. Ne stavlja često oglas, možda jednom mjesečno po par dana. Prostor na Kvatriću, uredan, čist. Ona vrlo pristojna i ugodna. Navodno radi sa jednom krupnijom koja se oglašava kao Putena djevojka ili tak nekaj na plavom. Oglasi im znaju bit jedan do drugog. Navodno da može i trojac za 800. Navodno.
 
Brineta je stvarno premršava,ja sam još davno bio dok je bila na Vrbanima i nije me oduševila ničime a smiješno je da dan danas još traži 500,dodaš još 200 i možeš neku kvalitetnu Latinu riješiti
 
ja sam ju pokušao dobiti u više navrata ili zvoni ili je zauzeto, nikako da se javi, a baš bi probao takvu jednu mršavicu
 
Prostor je na Lanistu, točnije remetinečki Gaj u zgradi u kojoj je ducan trgostil u prizemlju.

ona je mršava i iskvarcana. Mršavost bi usporedio sa panterom, ali je ova ipak uglađenija dok je pantera spaljevina pomalo.

najbolji način za kontakt, rekla mi je i sama je poslati SMS kad je Mob upaljen i kad zvoni.

Možete navesti u SMS da ste bili kod nje na kvatricu, to je plus, a ionako vas neće odbiti kad ste na vratima.

sama akcija ok ali meni je to ajme majko Mršavo. Natjerao sam se da svrsim. Ona je ok i ugodna ali za moje ukuse to je bas ono jako jako mršavo.
 
Ne znam kako je vama ona premršava, meni je super građe jedino što nema cice.
Malo je uža pa ju bolilo u doggy pozi ali kasnije se sve raširilo dobro
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh