Nove poruke na profilima

Pozdrav Mirelice. Sve sam procitao na forumu o tebi, sve ti najbolje zelim, i da odjebes one drkarose koji ruzno pisu o tebi. Koliko vidim ti si nesto posebno , i to pravi muskarci trebaju cijeniti, i zahvaliti zivotu da uopce jedna takva zenska radi ovakav posao, a koja je tako lijepo gradjena , jednostavna ,pristupacna, ali uvijek ima idiota naravno.
pozdrav jeno pitanje ako moze koja radinsad u fenixu ako si bio i ona ana koliko naplacuje? Bijo sam prije 2.godine tamo i bilo je dobro sad nisam bio odavno pa me zanima kakva je usluga sad tamo?
Zanima me što se dogodilo snjom, možeš li ti nekako saznati, bio bi ti zahvalan.
Talia se zvala
Evo link dolje
Hej pozdrav
Očito te ne shvaćaju dovoljno ozbiljno i uzimaju stvari zdravo za gotovo.
Uglavno, imam pitanje za jednu curu koja je bila na EGE Split prošle godine i nema je više.
Ali nema ni profila da je istekao, znaš ono kad piše na profilu Ad older than 10 months
Nema je nigdje, na cijelom EGE, uspio sam naći na netu tek stare oglase na drugoj stranici.
Gdje to na faceboku? Ako mislimo na isto meni najvise izbacuje zenske iz Madarske.
Sokre777
Sokre777
Priko mobitela samo to funkcionira. Napravis profil na fb,odes u poznanstva i tamo stavis odakle si i sta vec,i prilagodis u postavkama daljinu veza,pa ce ti izbacivati to je to
Moze kontakt od neke žene 45+ ,nudim broj u zamjenu za mlađu
M
Muskarac50
Monika....ali piši na whatshap
M
marijan30ck
Imam taj broj ali dogovo je dogovor imam dva od ivane i jedne gordane ova gordana ima ogromne sise i snjom delas kaj hoces oces oba 2 broja?
M
Muskarac50
Hvala...cek malo imam ti još od Marine okolic Čk...oko 40 god. jaca malo..
Pozzz.Vidim da si bio kod nje.Pa htio bih kod nje.Kažeš pušenje 20e,a koliko bi bila cijela usluga?
Nazad
Vrh