ZAGREB - Recenzije masaža

Nakon par dolazaka kad bi cure ocijenile da si ok,dobivao si i vise od sve,doslovno....
Galantnost i spika i mogao si se gustati,bile su mlade cure,pismene i elokventne tako da ro nije bilo samo praznjenje jaja...
Sa doticnom rudlavom sam razvio i vid friendshipa tako da sam cesto sevio i doslovno za cugu ili pizzu kod mene...
Danas su apetiti narasli ali je iponuda nikada losija,nazalost
Sve ovo bas tesko slusat s obzirom na danasnje stanje. Osjecam se kao neki siroti kmet u blatu dok slusam price o raskosi rimskog carstva. Cak se i tjesim ma nema sanse, to su izmisljotine

Sve ovo bas tesko slusat s obzirom na danasnje stanje. Osjecam se kao neki siroti kmet u blatu dok slusam price o raskosi rimskog carstva. Cak se i tjesim ma nema sanse, to su izmisljotine
Nazalost istina,ziva,svjedok je ovdje,imam 50godina zivota i vjeruj mi na rijec.....
Kako su te cure bile mirisljave,ciste,uredne...
Sve je nekada bilo vrhunsko....
Od cuge,klope,droge i žena...
Danas imas losu hranu,uzasnu cugu,razredjenu drogu i lose komade(cast iznimkama)

Nazalost istina,ziva,svjedok je ovdje,imam 50godina zivota i vjeruj mi na rijec.....
Kako su te cure bile mirisljave,ciste,uredne...
Sve je nekada bilo vrhunsko....
Od cuge,klope,droge i žena...
Danas imas losu hranu,uzasnu cugu,razredjenu drogu i lose komade(cast iznimkama)
Sve sto kolega Max kaze, istina je, meni je 59, prošao sam našu scenu od početaka...a i nešto medjunarodne scene s obzirom da sam putovao..:)
U Brazilu je npr. sex kultura...tamo odes na obicnu masažu, a cura ti sama od sebe počne drkati jer se napalila :)

Sve sto kolega Max kaze, istina je, meni je 59, prošao sam našu scenu od početaka...a i nešto medjunarodne scene s obzirom da sam putovao..:)
U Brazilu je npr. sex kultura...tamo odes na obicnu masažu, a cura ti sama od sebe počne drkati jer se napalila :)
Nemam razloga za iskrivljenje istine,realan sam i znam ocijeniti razliku dobrog i lošeg...
Danas se pod vrhunsko nudi ono sto je nekada bilo osrednje,a ono sto je nekada bilo dno sanulicne stajge danas se prodaje za 200eura na sat

Sta nisu ni ove najbolje s ege toliko dobre kao te o kojima vi pricate
Stvar je u pristupu, ove s EGE-a odu nakon tjedan dana i vrate se mozda, a mozda i ne...imam nekoliko odličnih iskustava s njima, al s našima je nekad bilo intimnije i povoljnije. S nekoliko njih tokom vremena izgradio sam odnos kao s frendicama ( Leonarda, Tina, Šapica, Viki...) Znao si da su tu i da se mozes za pristupačnu cijenu provesti kao kralj uz uzajamni respekt.
Kod EGE-a često ne znaš kaj te čeka, a kod ovih najboljih, provjerenih, provod te dodje 200+ eura...npr. hvaljena Tiffany je ok, al ni blizu opuštena kao tadašnje curke. Tina Ukrajinka, kad dodje, odem kod nje, jer je korektna i odlično odradi sve po dogovoru.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh