Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ona Helena brijemDali je tko slučajno bio ?
![]()
🔥Masaža 🔥
Slike su moje, dođi i uvjeri se 😘 Privatni prostor luksuzno uređeno, uredno, klimatizirano, čisto i dezinficirano!…oglasnik.hr
Ja sam je kontaktirao. Dosao na adresu u dogovoreno vrijeme, medjutim nije se vise javljala.Dali je tko slučajno bio ?
![]()
🔥Masaža 🔥
Slike su moje, dođi i uvjeri se 😘 Privatni prostor luksuzno uređeno, uredno, klimatizirano, čisto i dezinficirano!…oglasnik.hr
Ja sam je pokušao dobiti, ali mobitel stalno isključenBio tko kod ove ?
095/779-3496![]()
Zgodna dama, 35 godina
Zgodna dama, 35 g. pruža opuštajuću masažu u predivnom ugodnom prostoru finoj gospodi starijoj od 30 godina. Plavuša,…oglasnik.hr
![]()
Mateja Miksic
Poruke i pozivi zaštićeni su sveobuhvatnim šifriranjem. Samo ih osobe u ovom razgovoru mogu pročitati, poslušati ili podijeliti.
Saznajte više
Poslali ste
pozdrav, rezervirao bi termin za masažu.
Mateja
Zdravo!Placa se akontacija 50€ na racun, a sve ostale usluge dogovorimo na terminu..I jel imas od prije bolove ili ista?
Poslali ste
od prije me ništa ne boli, a sad me upravo zabolio kurac![]()
![]()
Ova i liči na fizioterapeutkinjuMateja Miksic
5 h ·
Masaže, terapije![]()
Individualni pristup![]()
Javi se u inbox i rezerviraj svoj termin na vrijeme![]()
Ne otvara taj link, nego vodi na neku stranicu di ti lik uzima podatke, ne otvarajte..
Triba prijavljivat adminu ovakve likoveNe otvara taj link, nego vodi na neku stranicu di ti lik uzima podatke, ne otvarajte..
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|