Diskretan37
Active member
Ovo joj je bio oglas![]()
Masaža kakvu tražite uz profinjenu i iskusnu damu
Izuzetna djevojka veoma privlačnog izgleda i duhovitog karaktera pruža senzualne opuštajuće masaže u svom prostoru.…www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo joj je bio oglas![]()
Izuzetna djevojka veoma privlačnog izgleda i duhovitog karaktera pruža senzualne opuštajuće masaže u svom prostoru.…www.oglasnik.hr
Nema nista ....obrisano![]()
Daj pročitaj stranicu prije što sam napisaoNema nista ....obrisano
Mislim da je izasal iz posla, barem tako kazu, ne javlja se vise? Mozda je netko usao u staru rotaciju, fali i meni…Pozdrav gospodo, vi malo iskusniji bi mozda mogli znati odgovor, prije nekih godinu dana sam isao kod neke mlađe cure ( mislim da je oglas bio elena ), bila je samo masaža, nikada nisam uspio ništa više bila je striktna, znala je svaki put kada bi dogovorio masažu biti na drugoj lokaciji mislim da ih je rentala dnevno, bili su top stanovi, ona je masirala b2b dosta ulja i sjela bi na tebe leđima okrenuta i drkala ga, imala je smedu kosu smede oci neke rane 30-te, opasnu guzicu.
Tri njenih lokacija na kojima sam bio:
Vrbani
Ul.Kneza Mislava ( nasuprot Sheraton )
Nova cesta, tako nesto blizu snjevke
Mozete odgovoriti i privatno
Pozdrav gospodo, vi malo iskusniji bi mozda mogli znati odgovor, prije nekih godinu dana sam isao kod neke mlađe cure ( mislim da je oglas bio elena ), bila je samo masaža, nikada nisam uspio ništa više bila je striktna, znala je svaki put kada bi dogovorio masažu biti na drugoj lokaciji mislim da ih je rentala dnevno, bili su top stanovi, ona je masirala b2b dosta ulja i sjela bi na tebe leđima okrenuta i drkala ga, imala je smedu kosu smede oci neke rane 30-te, opasnu guzicu.
Tri njenih lokacija na kojima sam bio:
Vrbani
Ul.Kneza Mislava ( nasuprot Sheraton )
Nova cesta, tako nesto blizu snjevke
Mozete odgovoriti i privatno
Ne znam,ne javlja se ,Mislim da je izasal iz posla, barem tako kazu, ne javlja se vise? Mozda je netko usao u staru rotaciju, fali
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|