Samo kulturni i ozbiljni gospodiniIsto nikad mi se nije javila, a izgleda interesantno
A u oglasniku stavila slike prdare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo kulturni i ozbiljni gospodiniIsto nikad mi se nije javila, a izgleda interesantno
ima ..restoran-pizzeria PaesanoIma sta u blizini Arene da je dobro?
Koji?Jel netko zna za neki salon sa happy endom u Jelkovcu, cuo sam da ima, ali nitko nema kontakt, ako netko nesto zna, molim neki info.
Sumnjam... Aktivan sam u tim vodama, i tamo živim, ali prvi glas... Da sam i čuo, već bih to istestirao
Ma to su ti laprdaroške žali bože bačenog novca....Dečki dal je bio tko kod nikol u žumberackoj,dal se isplati ići?
Bio sam tamo kod Alise i sindy bile su relativno ok zato pitam za nikol, na fotkama izgleda dobroMa to su ti laprdaroške žali bože bačenog novca....
Kladim se da je to Tea (tako se barem predstavila) iz Sopota... Nikada nista nije dala osim b2b i drkanja. Jedva da si ju smjeo dirati. Isao sam nekoliko puta kod nje jer dobro i temeljito drkala i jer sam se nadao da cu iduci puta uspjeti dogovoriti nesto malo vise. Ali uvijek je ostala pri svom. Jbg ici cu ponovno sad kad vidim novi broj.Zvao je par puta da pitam šta joj znači:
"Napomena: Pružam isključivo masaže. Ne radim intimne, erotske niti fetiš tretmane."
ali se ne javlja nikad. Ne vjerujem baš da su obične masaže bez HE ali ko zna, bas me zanima da li neko ima iskustva s njom.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|