Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav. Jel dobio neko nesto više od masaže kod nje?A nije to bivsa Alisa iz žumberacke?
A gdje si bio ako nije tajna?Bio prosli tjedan u thai. Narucio se online. Skontas odmah kako ti rasiri noge dok si na trbuhuda moze nesto vise. Ali se cjenkajte. U startu trazi 50. Meni bila neka punija. Ali cini se da ima i boljih tamo bar izgledom. Na recepciji svakako nista ne spominjati.
Super thai palmoticevaA gdje si bio ako nije tajna?
ne samo da čita, več detaljno analizira, mene su čak u više navrata kontaktirali putem SMS-a sa raznim pitanjima i potpitanjima, a ja sam ih kulturno poslao u p. m. ; očito da ne smiju hvatat velike ribe pa se ovdje bakču sa sitnim luft fakerimajbte ovaj forum valjda cita i murja, jel to jasno?
291111 gore maltene sve nacrta i sad treba u detalj objasniti o cemu se radi
U pravu si. Zajeb sa moje stranejbte ovaj forum valjda cita i murja, jel to jasno?
291111 gore maltene sve nacrta i sad treba u detalj objasniti o cemu se radi
U pravu si. Zajeb sa moje strane
daj ne fantaziraj i ne plaši ljudene samo da čita, več detaljno analizira, mene su čak u više navrata kontaktirali putem SMS-a sa raznim pitanjima i potpitanjima, a ja sam ih kulturno poslao u p. m. ; očito da ne smiju hvatat velike ribe pa se ovdje bakču sa sitnim luft fakerima
Kad si ti vidio majmuna koji zna čitati? A kamoli između redova.ma ne nego majmun i momak ne mogu citat izmedju redova
jel ima modova tu?
jesi bio kod nikol na kraju? ili neko drugi ako je bio.Decki dal' moze pomoć? Bio sam u žumberackoj dok je još Alisa bila tamo, super figura, pa sindi je dobro masirala i imala dlakavicu dole a KIA nije bila nesto posebno. Sad vidim da je nova tamo, Nikol,dal' se isplati Ici ili da odem kod Sindi opet?
Možete postati oglas od Nikol?Super, morat cu je posjetiti, neckam se izmedju nje i Nikol iz žumberacke. Dal' si bio kod nje, Nikol? Ja sam bio kod Sindi kie i alise dok je bila tamo
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|