Ja da nas bio tamo. Službeno nema ničeg osim masaže i ako želite nešto više, ni slučajno o tome pričat s damom na recepciji (gazdarica?), već s maserkom koja dođe. Znači možeš (u biti i moraš) biti gol, jer radi se o masaži uljima. Uzeo sam Aromamasažu, za 40/60 i masirala me iznenađujuće mlada i zgodna maserka. Tokom masaže "slučajno" je nekoliko puta skliznula između nogu, tako da je prilikom okreta sve već bilo spremno ;-) ... samo se na to osmjehnula, pa sam onda "isporistio priliku" i otvoreno pitao jel može happy end, na što je bez problema rekla da može, samo da budem tih, da gazdarica ništa ne čuje... tražila najprije 50 al na kraju sam snizio na 30. Mislim da bi uspio sniziti i na 20 da mi se dalo cjenkat. U svakom slučaju fakat odlično odradila posao i iskreno, za 70 krokodila imat super profesionalnu masažu od sat vremena sa happy endom je po meni više nego u redu.... pogotovo kad se uzmu u obzir "usluge" koje neke pružaju za pola sata uz istu cijenu, a od masaže ne dobiješ ni "m", nego samo neku nezainteresiranu drkicu...