ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Molim info oko dotične, goglo sam broj našo još jedan stariji oglas sa drugom curom, meni ne odgovara samo me seena, tako da molim pomoć JEBAČI

Ja sam bio dok je oglas bio pod drugim imenom. To nije ona slatka tajna. Opet je počela stavljati oglas. Radi u poslijepodnevnim i rano večernjim satima. Slike su njene, Ima oko 35 godina i dobro izgleda, malo sitnija i vedra žena. Lokacija Prečko. Radi masažu i oral bez. Nema seksa. Masaža je reda radi, oral je malo neobičan, ne stavi ga cijelog, nego nekako sa strane, ponekad koristi i zube. Šteta 50 eu. Isplati li se, neka svatko sam ocijeni.
Koja je to? Oglas nije vise aktivan pa me zanima jel ima novi oglas?

Nemam pojma. Dugo nisam bio kod nje, a ni ne pratim više Plavi oglasnik.
Zanima me zato sto sam procitao da radi kao medicinska sestra a mene su medicinske sestre oduvijek privlacile pa bih ju htio probat ako jos uvijek radi. Problem je samo sto ne mogu pronac oglas/kontakt od nje. Koliko sam citao po forumu, prvo se zvala njezna plavusa, onda slatka tajna a pravo ime joj je Maja? Radi oral za 50e a sexa nema. Tako da ako neko ima kontakt od nje zamolio bih ga da napise pa da ju probam i onda cu napisat recenziju.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh