ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jos ne kuzim te Tea Kruge
Ana Rudes
Maja Selska...
Meni su sad na PO sve iste. Sad ima hrpa novih kao mladih Ali se nijedna ne javlja . Koji kurac stavljaju oglasa ako se ne mogu javit. Da se javi I da kaze bon I onda odjeb a ne ovako. Bas se osjecam jadno.😂
Moze link od te sa Kruga. Pitao sam I za Rudes Ali kao da su vam cure I zene.
Da Bog da vam samo pederi i trande ostali 😂😂😂

Draga Moja profipusacice666 sve ove koje su kao bile nekad dvobre u svom poslu su osle u kvasinu. Dobio napokon brojeve od ti cuda od zena I pozalio. Isao sa dobrom namjerom uvjek kulturan I obziran a ono kurvanjska posla, jedna bahata do neba , do drugih doci kao do ministarki od jedne izvisio TRI puta po dogovoru , hrpa laznih profile I slika. Bonovi I uplata akontacija tesko sranje. Da ne govorim usluga a joj. !! Samo mi je jedna ostala u dragom sjecanju jer je zena kulturna i higijena na nivio radi svoj posao sa postovanjem prema klijentu I nju bi rado ponovio . Edge je za PO svemirski program .

Draga Moja profipusacice666 sve ove koje su kao bile nekad dvobre u svom poslu su osle u kvasinu. Dobio napokon brojeve od ti cuda od zena I pozalio. Isao sa dobrom namjerom uvjek kulturan I obziran a ono kurvanjska posla, jedna bahata do neba , do drugih doci kao do ministarki od jedne izvisio TRI puta po dogovoru , hrpa laznih profile I slika. Bonovi I uplata akontacija tesko sranje. Da ne govorim usluga a joj. !! Samo mi je jedna ostala u dragom sjecanju jer je zena kulturna i higijena na nivio radi svoj posao sa postovanjem prema klijentu I nju bi rado ponovio . Edge je za PO svemirski program .
Ne znam ja sta je taj ege, ali znam da ima svega ludoga ali ima i poštenih žena koje se tim poslom bave i ne traže obnove. A i ja sam ljubazna dok ne predu moju granicu tolerancije i ljubaznosti. Nitko nema pravo da se prema meni odnosi kao da ja nešto moram ili misle da je 300 eura neka velika lova pa cu sve za tu lovu napravit. Neke stvari nemaju cijenu i ne pristajem na svašta ni za koju lovu. Ako već želim zaraditi na seksu, onda ja biram sa kime cu ga imati i nije stvar u izgledu samo nego i ponasanju, govoru i ophođenju prema meni kao zeni, da li mi je ugodno sa tom osobom. A mnogi se ne znaju ni ponašati niti imaju neku ozbiljnu lovu i sad oni meni tu glume Baju i šalju mi slike kurca da me zadive? Pa ne mogu oni mene sa kurcem zadiviti nikada jer kakvih sam se sve nagledala kuraca i

Ne znam ja sta je taj ege, ali znam da ima svega ludoga ali ima i poštenih žena koje se tim poslom bave i ne traže obnove. A i ja sam ljubazna dok ne predu moju granicu tolerancije i ljubaznosti. Nitko nema pravo da se prema meni odnosi kao da ja nešto moram ili misle da je 300 eura neka velika lova pa cu sve za tu lovu napravit. Neke stvari nemaju cijenu i ne pristajem na svašta ni za koju lovu. Ako već želim zaraditi na seksu, onda ja biram sa kime cu ga imati i nije stvar u izgledu samo nego i ponasanju, govoru i ophođenju prema meni kao zeni, da li mi je ugodno sa tom osobom. A mnogi se ne znaju ni ponašati niti imaju neku ozbiljnu lovu i sad oni meni tu glume Baju i šalju mi slike kurca da me zadive? Pa ne mogu oni mene sa kurcem zadiviti nikada jer kakvih sam se sve nagledala kuraca više nego vi što ste picke polizali. Najbitniji je ugođaj sa tom osobom pa onda lova i sve ostalo. Ako imate tu jednu onda ju cuvajte i idite kod nje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh