Jel. Od kuda je ta? Da nije negdje u zanzibaru?Ako netko zeli jebati mladu kuckicu nek se javi na telegram omom030
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel. Od kuda je ta? Da nije negdje u zanzibaru?Ako netko zeli jebati mladu kuckicu nek se javi na telegram omom030
Od kuda je ta iz koje galaxyeAko netko zeli jebati mladu kuckicu nek se javi na telegram omom030
Je. Barbie se vratila. Odlicna kao i uvijek. Upravo sam bio i sve je 5 kao i dosad, osim sto je dogovor puno laksi![]()
Barbie
Zdravo svima ja sam Barbie imam 25 godina 167/55/3+ sa vlastitim prostorom. Diskrecija je očekivana, nasmijana,…oglasnik.hr
Jel se ovo barbi vratila?
Vijest dana!Je. Barbie se vratila. Odlicna kao i uvijek. Upravo sam bio i sve je 5 kao i dosad, osim sto je dogovor puno laksi
kolko para uzima? jel to njezina slika ili ?Je. Barbie se vratila. Odlicna kao i uvijek. Upravo sam bio i sve je 5 kao i dosad, osim sto je dogovor puno laksi
ja bio već 5 - 6 puta, zadnji put jučer i usluga svaki put sve gora i gora. Očito je nekolicina previše nahvalila, pa je postala bezobrazna, bahata i umišljena, tako da više tamo sigurno ne idem. Komplet možete zaboravit, to je samo navlakuša da dođeš idući put. Velim, bio 5-6 puta i svaki put najavi da će idući put biti kompleta, ali od toga ništa. Počela se i ne držat dogovora. Uzeo 69, na kraju bio samo brzinski oral i HJ, ništa od lizanja, jer je taj dan kao "dolje preosjetljiva" ... dakle ipak ništa od PO ... EGE ipak ostaje jedino pravoIma diranja tokom b2b
jel radi mala foot fetish? ja bi samo zbog toga otisao do njeja bio već 5 - 6 puta, zadnji put jučer i usluga svaki put sve gora i gora. Očito je nekolicina previše nahvalila, pa je postala bezobrazna, bahata i umišljena, tako da više tamo sigurno ne idem. Komplet možete zaboravit, to je samo navlakuša da dođeš idući put. Velim, bio 5-6 puta i svaki put najavi da će idući put biti kompleta, ali od toga ništa. Počela se i ne držat dogovora. Uzeo 69, na kraju bio samo brzinski oral i HJ, ništa od lizanja, jer je taj dan kao "dolje preosjetljiva" ... dakle ipak ništa od PO ... EGE ipak ostaje jedino pravo
ma moš mislit ... zaboravijel radi mala foot fetish? ja bi samo zbog toga otisao do nje![]()
Šta onda pričaš? Jako si kontradiktoran....budalo. Gledano medicinski ne postoji bolji ili lakši narkoman ako smrce ili losiji ako je na igli. Cura te odjedbala i sad sereš haha ni prvi ni zadnji... Ali iskreno drago mi je kada neko poput nje uspije u životu maknut se od droge i biti s djetetom sta misliš da bi zaradila za kucu 120. 000 tisuća da samo smrce bilo šta na nos i da cuj to svi smrću??? A ko to svi mozda tvoj milje jel si okruzen s takvim... znam i ja sam nekad bila takvoga stava ja sam bolja jel samo nekad uzmem koku, a vidi nje one se pika mislim da danas nakon sta smo prošle torture od života ja joj se divim jel imala je ispikane ruke jel se nazalost nije znala pikati ali igle je nosila uvijek iz udruge po 1000 komada a novčanice su prljave isto a pogotovo kad se ide u krug tako da nije vrijedno ruznog spomena ali vjerijem da nebi nista promijenila jel danas nebi bila tu di je... ne ovisi o mami vise njenim dućanima ne ovisi o tatinom restoranu nekad si ovako zaradi ali svi znamo kako to ide... i u godinu i 3 mjeseca skupila za ljepu kucu malo van zga da je takvi koji smrcu vise ne viđaju jel bas takvima je uvijek posuđivala vidis koliko imas sličnosti s takvima jel i ti si taj koj je zicao nju da ti da kolegicu ili da ona sama ide da dođeš kod nje u prečko na dug nemoj da te boli sta ti nije dala na dug ali tada se pikala a imala je vise nego ti i tvoji smrkavci i mogla te uvrijedit i sklopiti ali ipak ti je objasnila da to šta ti trazis nije potreba nego luksuz i upamti sta ti je rekla da ti za hranu treba odmah bi ti kupila, otkad smo se maknule od olosi shvatile smo zapravo koliko ljudi se NE drogira i da su uglavnom ovisnoci isti jel ti koji su na nosu samo se tješe ili tješite umjesto da potražite pomoć. I da vjeruj mi da ti tvoji izopaceni pederluci ce ti prije donjet hiv nego nego nekom ex narkomanu koj je za svoju lovu svaki dan kupovao kokain i uzimao ga intravenozno s iglama koje se dijele besplatno a inace su bile kunu. Ta djevojka koju spominjes te žali jel vidi sta pises a posto je prosla to vidi da si na pola puta i s jednom nogom u grobu cim kazes da svi smrću jel inace 80 posto ljudi to nebi reklo osim ako sami nisu.... ja takve ne zalim nego im bacim ko cucku par eura kad ih sretnem ali ona ne i nada se da ces jednog dana imati prilike da se spasis i shvatis koliko ima normalnih ljudi koji bi ti skrenuli misli sa takvih užasa i iskreno sretno jel znam da ni mi nismo bile sretne kad smo bile takve tako da se nada.. ne nadamo ona se nada da ces se izvuc ako je mogla ona sta je zista imala super obrt i bavila se ovim i jos jos jebenih prihoda znači financije nisu predstavljale problem i onda se teško skinuti i promjenit život i shvatit da ti da budes sretan treba pubo manje onda ćeš i ti nadam se jos prije jel tesko ko da je imao takvih resursa i ostao ziv i ima 29 godina i hvala bogu neostecen i krvozilni sustav se popravi kad je covjek mlad zato pazi na vrijeme i jos jednom iskreno sretno od mene i djevojeke koja ce ti uvijek kupiti hranu ako ce trebati. PozzDaj odjebi glupane idem kod svih
Jesu li slike njezine ?! Kako izgleda ?!ja bio već 5 - 6 puta, zadnji put jučer i usluga svaki put sve gora i gora. Očito je nekolicina previše nahvalila, pa je postala bezobrazna, bahata i umišljena, tako da više tamo sigurno ne idem. Komplet možete zaboravit, to je samo navlakuša da dođeš idući put. Velim, bio 5-6 puta i svaki put najavi da će idući put biti kompleta, ali od toga ništa. Počela se i ne držat dogovora. Uzeo 69, na kraju bio samo brzinski oral i HJ, ništa od lizanja, jer je taj dan kao "dolje preosjetljiva" ... dakle ipak ništa od PO ... EGE ipak ostaje jedino pravo
slike nisu njene, ali je vrlo slična... da izgleda loše, nebi išao toliko puta u nadi da će popravit usluguJesu li slike njezine ?! Kako izgleda ?!
Znaci sve u svemu navlakusa i diranja nema pretpostavljamja bio već 5 - 6 puta, zadnji put jučer i usluga svaki put sve gora i gora. Očito je nekolicina previše nahvalila, pa je postala bezobrazna, bahata i umišljena, tako da više tamo sigurno ne idem. Komplet možete zaboravit, to je samo navlakuša da dođeš idući put. Velim, bio 5-6 puta i svaki put najavi da će idući put biti kompleta, ali od toga ništa. Počela se i ne držat dogovora. Uzeo 69, na kraju bio samo brzinski oral i HJ, ništa od lizanja, jer je taj dan kao "dolje preosjetljiva" ... dakle ipak ništa od PO ... EGE ipak ostaje jedino pravo
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|