DMSSMD
New member
Iiiiiiiii bradavica ko ringla užas pa to cjela četa lučkih radnika dolazi na heppyhour ili grupno pisanje dok ova lezi u kadi i ždere ementaler onaj blok od dve kileKakva marva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iiiiiiiii bradavica ko ringla užas pa to cjela četa lučkih radnika dolazi na heppyhour ili grupno pisanje dok ova lezi u kadi i ždere ementaler onaj blok od dve kileKakva marva
Fuj grupno pisanje po nemani i tim sisama pljeskavicama ajme pa to ima međunožje ko lepinju ili konobarski novčanik pa ja neznam jer stvarno postoji ekipa koja jebe i to još placa ovakvim ljubavnim nemanimaPozdrav kolege, jel bio tko s ovom, nisam našao na nijednu recenziju, pa nije valjda da nitko nije bio?![]()
Vruća Crnokosa traži muškarca - Seks - Ljubavni oglasnik
Vruća Crnokosa Velikih Duda I Guze Traži muškarca sa dobrim Alatom 0957473172ljubavni-oglasnik.net
Stara baba ti je to ako hoćeš idi ....![]()
Atraktivna maserka Katarina 50+
Atraktivna maserka Katarina 50+ pruža usluge medicinsko-opuštajuće masaže, 173/78 kg, brineta. Novi Zagreb - Istokoglasnik.hr
Jel su to iste osobe?![]()
Kraljevski tretman !
Halo halo muški rode uzmi za sebe sat slobode, navrati se i odmori s masažom se zadovolji . . . Anita zlatnih 50+ nudi…oglasnik.hr
Ne, traži 150 eura ,preskupaJel bio tko?
![]()
Masaže !
Opustite se u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu i prepustite stručnim rukama atraktivne plavuše spretnih ruku.oglasnik.hr
Ne mogu vjerovati da prekaljeni clan i dalje gleda P.O.?! Mislio sam da je svima poznato da su na plavom samo online gluposti, prevaranti i odroni. Pa zenska je odron i sigurno ima barem 20 godina vise od reklamiranih. Jest da je P.O. ponuda cjenovno povoljnija, ali bolje ustedjeti dodatne novce za EGE nego ga bacati na odrone.Pozdrav jebači, jel bio tko?
![]()
Atraktivna mačkica
Sexy cura, 25 godine Uvijek njegovana, lijepa i vedra, raspoložena za ugodno druženje s pravim gospodinom. Neodoljiva…oglasnik.hr
Ima psiho pogled
Ima psiho pogled
Jesi bio?
Nisam i nebi da je mukte.Neš ne štima 100%Jesi bio?
Ne odgovara na porukeNisam i nebi da je mukte.Neš ne štima 100%
Jeli na kraju itko saznao nešto o ovoj Ivi? Nešto prije Božića je rekla da više ne radi a sad je ponovno dala oglas. Isto u hotelu u Sloboštini i isti postupak plaćanjaKaže da se dođe u hotel,daš lovu voditeljica ona ti kaže broj sobe.![]()
Druženje s Ivom
Ako ste zainteresirani javi te se na moj broj☺️ Slobodna sam uvijek🤭🤭💓www.oglasnik.hr
Hotel u N.Zagrebu.Curka ima malo naglasak a ne mogu ocijeniti od kuda.
Smrdi na prevaru ili organiziranu prostitucije.
A od ONE?? Akoja je to???drustvo ima tko broj od one zenske sa tresnjevke kaj ga blajba za 5 banki?
Ne masaža već tetovažaA od ONE?? Akoja je to???
Usput di je ona Olivera Dunda što je naglo smršala pa silikone hgradila... naočale nosi i puna jeftinih masaža???
Joj stari moj nemoj je spominjat stvarno je katastrofa prije je bila puno bolja dok je počivala s ovim sportom i dok je bila bbw ovo sad je rugloNe masaža već tetovaža![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|