Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Google Lens je ne nalaziKad vidim iphone i oci cenzurirane dovoljno mi je
Neznam, meni yandex najviše odradi..bing nekadGoogle Lens je ne nalazi![]()
Das mu bon i mozes domaKad pozvoniš dođeš doma kod nje otvori brko 55g sa burekom i 3 monitora na kojem su slotovi i voćkice![]()
Razlika je u tome da kad cuješ "B" iz riječi bon, tu je već prevara.Zasto? Koja je razlika izmedju kesa na ruke i bona na ruke??
Kakva marvaPozdrav kolege, jel bio tko s ovom, nisam našao na nijednu recenziju, pa nije valjda da nitko nije bio?![]()
Vruća Crnokosa traži muškarca - Seks - Ljubavni oglasnik
Vruća Crnokosa Velikih Duda I Guze Traži muškarca sa dobrim Alatom 0957473172ljubavni-oglasnik.net
Baba iz okolice Varaždina, prostor u Zapruđu, baba oko 65 godina, izgled kao kumica s placa, totalno turn off, još joj fali ona pregača na glavi....I Mrak Taritaš je ljepša od nje..Bio tko?
![]()
Cool dama 50+ 🔥🔥🔥
Samo za one koji znaju šta žele, dođi na masažu kakvu zaslužuje i fetiše po želji. Čeka te ugodna, njegovana plava dama…oglasnik.hr
Pa u tom sto joj keš daješ ti, a lovu sa a bona ima cim si ju uplatio... pa ti probaj, al nam javi rezultatZasto? Koja je razlika izmedju kesa na ruke i bona na ruke??
Ja ne znam jel ja nesto krivo pisem ili netko ovdje ne zna citat. Ne trazi ona uplatu bona nego trazi kad joj dodjem kod nje oma da joj na ruke dam bon umjesto kesa.Pa u tom sto joj keš daješ ti, a lovu sa a bona ima cim si ju uplatio... pa ti probaj, al nam javi rezultat
Tu igru su izmislili Dalmoši sa turistima. Turisti plate unapred pa ne moraju ni dolaziti...
Na isti kurac ti dođe, prevara je kad god je bon u pitanju, a sad ti očito ne znaš čitati ili si stvarno glup!Ja ne znam jel ja nesto krivo pisem ili netko ovdje ne zna citat. Ne trazi ona uplatu bona nego trazi kad joj dodjem kod nje oma da joj na ruke dam bon umjesto kesa.
Ok a jel moze objasnjenje nekakvo?Na isti kurac ti dođe, prevara je kad god je bon u pitanju, a sad ti očito ne znaš čitati ili si stvarno glup!
Vidim da nisi baš inteligentan pa je svako moje daljnje objašnjavanje suvišno.Ok a jel moze objasnjenje nekakvo?
Dodjes kod cure u stan jebat, das kes i jebes. E a ova umjesto kesa hoce jebeni bon.
Znaci dodjes kod cure u stan jebat, das bon i jebes.
Po cemu je bon na ruke prevara a kes na ruke nije???
Zato što te uvijek nekako namami da joj (mu) pročitaš broj sa bona ili dio broja , bez da ulaziš u taj (izmišljeni) stan. A večina napaljena če učiniti sve da što prije karaju (donja glava tada dominira gornjom glavom). Tako sam čitao kako su drugi najebali, bez da su jebali..Ok a jel moze objasnjenje nekakvo?
Dodjes kod cure u stan jebat, das kes i jebes. E a ova umjesto kesa hoce jebeni bon.
JEsi ti stvarno glup ili... cijeli forum ti se smije. Najveći idiot zna da je abon prevaraOk a jel moze objasnjenje nekakvo?
Pa možda budeš prvi koji je sa a bonom ušao u stan. Dosad nitko s opcijom plaćanja- a bonom nije maka dalje od ulaza zgradeOk a jel moze objasnjenje nekakvo?
Može i meni neka preporuka Zgb i uza okolicaPozz ima li neko preporuku za neku milfaru od 40 do 50 godina?
Vidim da si ti bas pametan a ne znas procitat tekst sa razumjevanjem.Vidim da nisi baš inteligentan pa je svako moje daljnje objašnjavanje suvišno.
Prvo posteno objasnjenje. Zahvaljujem.Zato što te uvijek nekako namami da joj (mu) pročitaš broj sa bona ili dio broja , bez da ulaziš u taj (izmišljeni) stan. A večina napaljena če učiniti sve da što prije karaju (donja glava tada dominira gornjom glavom). Tako sam čitao kako su drugi najebali, bez da su jebali.....Osobno nisam imao takva iskustva jer bon znači prevara, 100%.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|