ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio tko?
Baba iz okolice Varaždina, prostor u Zapruđu, baba oko 65 godina, izgled kao kumica s placa, totalno turn off, još joj fali ona pregača na glavi....I Mrak Taritaš je ljepša od nje..😁😁😁...Bio prije par godina, otvorila mi vrata, zahvalio sam se i okrenuo...još mi je govorila nešto kada sam odlazio da kao trošim njezino vrijeme....A potrošio sam i svoje vrijeme za glupi dolazak....

Pa u tom sto joj keš daješ ti, a lovu sa a bona ima cim si ju uplatio... pa ti probaj, al nam javi rezultat
Tu igru su izmislili Dalmoši sa turistima. Turisti plate unapred pa ne moraju ni dolaziti...
Ja ne znam jel ja nesto krivo pisem ili netko ovdje ne zna citat. Ne trazi ona uplatu bona nego trazi kad joj dodjem kod nje oma da joj na ruke dam bon umjesto kesa.

Ok a jel moze objasnjenje nekakvo?
Dodjes kod cure u stan jebat, das kes i jebes. E a ova umjesto kesa hoce jebeni bon.
Znaci dodjes kod cure u stan jebat, das bon i jebes.
Po cemu je bon na ruke prevara a kes na ruke nije???
Zato što te uvijek nekako namami da joj (mu) pročitaš broj sa bona ili dio broja , bez da ulaziš u taj (izmišljeni) stan. A večina napaljena če učiniti sve da što prije karaju (donja glava tada dominira gornjom glavom). Tako sam čitao kako su drugi najebali, bez da su jebali..😁...Osobno nisam imao takva iskustva jer bon znači prevara, 100%.

Zato što te uvijek nekako namami da joj (mu) pročitaš broj sa bona ili dio broja , bez da ulaziš u taj (izmišljeni) stan. A večina napaljena če učiniti sve da što prije karaju (donja glava tada dominira gornjom glavom). Tako sam čitao kako su drugi najebali, bez da su jebali..😁...Osobno nisam imao takva iskustva jer bon znači prevara, 100%.
Prvo posteno objasnjenje. Zahvaljujem.
Cura i dalje tvrdi da joj se nista ne salje unaprijed nego kod nje u stanu kad se dodje umjesto kesha preferira vise bonove.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh