ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo osvrnit cu se ipak na danasnji dan, iako sam bia ljut i frustriran jer mi niko nije moga odg na por,kakav info iki broj sta sam molia na vise strana foruma. Uglavnom,jedan proveden dan u zg, pomislim napokon malo promjene, ponude i pomicanja od brazilki sa euroeskorta. Zelja je bila neka dobra maserka sa happy endom ili pusenjem. Zakljucak
Iste prosjecne zenske sa vise profila sa bombasticnim slikama koje nemaju veze s vezom uzivo (zao mi sta se iz principa nisam odma okrenia) za 90 eura “masaze”,koju je uioce smisno nazvat masazom, di te doslovno par puta protrlja sa svake strane i zavrsi puno prije placenoga termina. Kad sjedim i razmisljam da sam za sto eura nekad znao imat vrhunski seks sa nekom latinom, žali Bože para.. umjesto da se osjecam opusteno i zadovoljno, znate vjerovatno svi onaj osjecaj- koje glupo muško

ljudi jel koji od ovih oglasa legit? i koji su fake, ako zna neko..
Ajd malo mućni sa glavom (gornjom), pa vidi da je oko 90% oglasa na PO lažno. Naročito ako spominje online druženje, također i oglasi kao navodno i uživo i online (to je također lažno). Dakl, sve što piše online je lažno. Slike su lažne, takvih žena nema tamo, nego se krije prištavi peder iz maminog podruma, koji sastavlja "oglase".

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh