Ak se dobro sjećam razgovora ....bonoviGuza izgleda slasna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ak se dobro sjećam razgovora ....bonoviGuza izgleda slasna
Zašto me to ne čudiAk se dobro sjećam razgovora ....bonovi
Na mnogim tim fotkama se vidi da nemaju šanse da stvarnošću.Od načina na koji je prostor uređen,razlika u utičnicama,škure na vratima i još nekih detalja.Između ostalog i profesionalno odrađena i snimljena fotografija.Svaka čast filtrima,ali ako se samo malo bolje pogleda vidi se da je to rad profesionalnog fotografa...oštrina,svjetlos,kontrasti.....pametnome dostaDa, dobro si to primjetio
Koliko euraJa sam trebao sinoć ali nisam mogao čekati.
Masaža sa HE i nije tražila bon.
Lokacija Dugave.
Jel dobra pička?Koliko eura
Ja sam bio dok je oglas bio pod drugim imenom. To nije ona slatka tajna. Opet je počela stavljati oglas. Radi u poslijepodnevnim i rano večernjim satima. Slike su njene, Ima oko 35 godina i dobro izgleda, malo sitnija i vedra žena. Lokacija Prečko. Radi masažu i oral bez. Nema seksa. Masaža je reda radi, oral je malo neobičan, ne stavi ga cijelog, nego nekako sa strane, ponekad koristi i zube. Šteta 50 eu. Isplati li se, neka svatko sam ocijeni.Bio netko?![]()
Slatka tajna !
Opustite se sa slatkom i šarmantnom djevojkom (30) uz opuštajuće masaže, uredan prostor, diskrecija, ugodna atmosfera,…www.oglasnik.hr
Jednostavno rečeno za kur.....neisplativo!Ja sam bio dok je oglas bio pod drugim imenom. To nije ona slatka tajna. Opet je počela stavljati oglas. Radi u poslijepodnevnim i rano večernjim satima. Slike su njene, Ima oko 35 godina i dobro izgleda, malo sitnija i vedra žena. Lokacija Prečko. Radi masažu i oral bez. Nema seksa. Masaža je reda radi, oral je malo neobičan, ne stavi ga cijelog, nego nekako sa strane, ponekad koristi i zube. Šteta 50 eu. Isplati li se, neka svatko sam ocijeni.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|