ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, pratim forum al nisam piso do sad. Zanima me jedan oglas koji sam nasl na ege a sjecam se da je bio na plavom oglasniku. Pa molim nekog da napise samo ime da nadem u trazilic. Hvaal
Ime glasi Lana. Nemaš ništa o njoj u tražilici. Ja sam razgovarao s njom prošle godine. Kao što piše u oglasu, nema svoj prostor pa sam se načelno dogovorio s njom za sljedeći dan za kad sam osigurao prostor i uzeo si slobodan dan. Cijeli sljedeći dan mobitel joj je bio isključen tako da sam pristojno popušio.
To je moje iskustvo s njom. No sad kad na videu vidim koliko ima celulita na stražnjici, čini mi se da je poprilično prešla navedenih 36 godina života, a izgleda da su i sličice obrađene ili su iz mlađih dana tako da mi čak više nije ni žao zato što sam izvisio.

jeli ikad itko dobio Sofiu? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sofia-oglas-6366683 Mobitel ukljuöen od nekih 12:30, pa negdje do oko 17:30, ali cura se nikad ne javlja.... ili je prometna kao Frankfurtski kolodvor ili je oöito munjena....
Pa probaj joj poslati poruku i pricekaj odgovor..
Poruku sroči pametno i uljudno, jer je cura pristojna i školovana
Ja dogovaram dan dva unaprijed, a termin se ispoštuje.
Ovu curu treba tretirati kao ljudsko biće a ne kao kilu šnicla kod mesara, pa ideš kući nasmiješen...
Probaj pa iskomentiraj
A rijetko se oglašava jer joj to ne treba...

Ime glasi Lana. Nemaš ništa o njoj u tražilici. Ja sam razgovarao s njom prošle godine. Kao što piše u oglasu, nema svoj prostor pa sam se načelno dogovorio s njom za sljedeći dan za kad sam osigurao prostor i uzeo si slobodan dan. Cijeli sljedeći dan mobitel joj je bio isključen tako da sam pristojno popušio.
To je moje iskustvo s njom. No sad kad na videu vidim koliko ima celulita na stražnjici, čini mi se da je poprilično prešla navedenih 36 godina života, a izgleda da su i sličice obrađene ili su iz mlađih dana tako da mi čak više nije ni žao zato što sam izvisio.
Super mi je ovo što vežeš celulit s godinama života hahah

Pa probaj joj poslati poruku i pricekaj odgovor..
Poruku sroči pametno i uljudno, jer je cura pristojna i školovana
Ja dogovaram dan dva unaprijed, a termin se ispoštuje.
Ovu curu treba tretirati kao ljudsko biće a ne kao kilu šnicla kod mesara, pa ideš kući nasmiješen...
Probaj pa iskomentiraj
A rijetko se oglašava jer joj to ne treba...
hvala ti na odgovoru. Pokušao sam i porukom, no ništa. Ne brini, ne tretiram žene kao šnicle ;)
Znači u svakom slučaju imaš pozitivnih iskustava s njom, ili?

Jer kolaga u drugom threadu tvrdi da je prevara...

hvala ti na odgovoru. Pokušao sam i porukom, no ništa. Ne brini, ne tretiram žene kao šnicle ;)
Znači u svakom slučaju imaš pozitivnih iskustava s njom, ili?

Jer kolaga u drugom threadu tvrdi da je prevara...
Eto da odgovorim!
Ja bio 6-7 x.
Ali cura ima puno stalnih, stavi oglas kad zeli javiti svojima stalnim da radi..
I ne, nije fake. Možda najljepše lice na PO...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh