A ne znam, nisam probao ni filipinku ni mikserA sta mislis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne znam, nisam probao ni filipinku ni mikserA sta mislis.
Upiši u tražilicu "nježna maza". Ima dosta toga o njoj napisano. Obično bude u Rijeci. Ok je ženska. Malo punija, blizu 50-ih, ugodna, uredna.dal je netko bio
Nemogu naći recenziju nigdje![]()
Vatrena nimfa kratko u Zagrebu kontakt na broj iz oglasa!!! - Seks - Ljubavni oglasnik
Senzualna dama za druzenje molim samo ozbiljni, kulturni, i galantni pojedinci uz maksimalnu diskreciju!! Zabava za odrljubavni-oglasnik.net
Može i u poruci
a di su te filipinke , nikad bolji sex nisam imao kao sa filipinkom , al ošla nazad , ak neko zna neku molim kontakt , hvalaA ne znam, nisam probao ni filipinku ni mikser
Lega ,zato sam pitao jer nisam iz zgJesi ti normalan? Nju svi izbjegavaju u širokom luku.
Eeee, kako bi ti tek s mikserom biloa di su te filipinke , nikad bolji sex nisam imao kao sa filipinkom , al ošla nazad , ak neko zna neku molim kontakt , hvala
Čekam da čujem iskustva jer po slikama je malo jača ali atraktivna (ako je to ona) a još više me zanima ovo "nimfa"...jer ako te brzo isprazni i nema više onda joj treba objasnit što znači nimfa...dal je netko bio
Nemogu naći recenziju nigdje![]()
Vatrena nimfa kratko u Zagrebu kontakt na broj iz oglasa!!! - Seks - Ljubavni oglasnik
Senzualna dama za druzenje molim samo ozbiljni, kulturni, i galantni pojedinci uz maksimalnu diskreciju!! Zabava za odrljubavni-oglasnik.net
Može i u poruci
Bio sam kod Kim prije par dana…. Hmmmm sta reci… zgodna zenska s ljepi tijelom …. Sve ostalo nije vrijedno spomena… stan kao da je bomba pala… ona stalno nesto prigovara u akcije kao lutkahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/kim-oglas-4972133 Ekipa nisam iz ZG idem poslovno za koji dan,i kad hod listam ponudu u ZG nekako zastanem na ovom oglasu!jel bio tko možda jel se isplati ic
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|