Moze kontakt?Klikneš na oglas i vidio sam da je iz Laktaša. Odmah znam da je Sandra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze kontakt?Klikneš na oglas i vidio sam da je iz Laktaša. Odmah znam da je Sandra.
trazi uplatu a ne zeli doci na adresu bez nje.Napisi detaljnije, da znamo sta je
i dobre sise imaJao sjetio sam se koja je ta, bio sam kod nje. Ne izgleda nesto, ima naocale, losa guzica, samo oral radi, ali voli kurac vise nego kruh jesti. Draga i simpaticna, meni je bilo fora jer je rekla da je doktorica za pimpeke i kaj se voli lupat s kurcem po faci, to joj je def plus kaj stvarno voli kitu.
Hvala.200 sat vremena
Zna ko ovu?Bio tko ,vrijedi ova?Vatrena i senzualna - SexSmsOglasi.hr
Vatrena i senzualna Nudim opustajuce ugodno drustvo ozbiljnima kojima je bitna diskrecija i povjerenje. Njegovana, atraktivna isexsmsoglasi.hr
Moze neki kontakti dobre sise ima
Posaljes poruku javi se i napise da je nedostupna ali ima frendicu transicu pa se javi njoj ako hocesZna li se nešto o ovoj? Fake ili ne?![]()
Carica gospdarica
Mlada vrckasta domina nudi ludo i nezaboravno ugodno druzenje iskljucuvo dominaciju i fetise! Ako ste spremni za ludilo…www.oglasnik.hr
Ne bavi se druže žena sa tim poslom,to su izmislili žena ima djecuMoze kontakt?
U čem je kvaka? Ona ne radi uopće pa šalje ekipu Viktoriji trans ili se iza oglasa krije Viktorija trans pa šalje samoj sebi ekipu?Posaljes poruku javi se i napise da je nedostupna ali ima frendicu transicu pa se javi njoj ako hoces
Frendica je ona nasa viktorija trans
Jedino![]()
Zagreb
Vaš prostor, moje sve ostalo. Za situiranu gospodu. Lana (36/172/65/3). Čujemo se ! Nazovite Lanu ! P.S. Parovi su…www.oglasnik.hr
Jel ko ima iskustva? Ne pronalazim u tražilici ništa
Mogu samo ponoviti svoj komentar od prije nekoliko mjeseci:![]()
Zagreb
Vaš prostor, moje sve ostalo. Za situiranu gospodu. Lana (36/172/65/3). Čujemo se ! Nazovite Lanu ! P.S. Parovi su…www.oglasnik.hr
Jel ko ima iskustva? Ne pronalazim u tražilici ništa
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|