george clooney
New member
Trazit ce kad dodes na adresu...
Ili po najnovijem, kaze da stavi novce u postanski sanducicni onda ce ti dati broj stana
Ili po najnovijem, kaze da stavi novce u postanski sanducicni onda ce ti dati broj stana

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je to b2b maserka iz Travnog, zvao je ja prije par mjeseci, ali kad mi je rekla dođi kod mamutice pa nazovi da ti dam adresu, ja joj rekoh ili adresa odmah ili ne dolazim. Mislim se, ne šeta mi se okolo sat vremena u društvu njih par koji čekaju kao i ja da ih se pozove pa da idu onda na skroz drugu adresu. Ili da ugasi telefon jer joj isteklo radno vrijeme i ne javlja se više. Sad kad si ovo napisao da ni od te masaže nema bog zna što, ili skoro ništa, drago mi je da nisam uzalud trošio vrijeme i živce. Hvala!bio,ja ,salon Travno kod djevojke iz Botinca, prvo vozanje oko kućnog broja,mlada plavušica otvorila vrata btb 80pola sata ,90 skroz gola,nema tuširanja nema ručnika veli, nema masaže odma se baca na uspavanog drkica i fajront eksplozija jedini plus je,dala se dirat
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|