Otkud info? Provjereni izvor?Nece dolaziti vise u Zg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud info? Provjereni izvor?Nece dolaziti vise u Zg
Koliko naplacuje?Bio. Pisao neki dan o njoj.
Odvratno, anoreksicna, nadrkana cura.
Park puta sam ju upozorio da prestane biti nadrkana i negativna. Jebote platiš joj I ona ono nimalo suradnje, samo okreće očima, sve ju živcira....
Ako lako planes na glupe ljude onda nikako nemoj ići.
Ja se dogovarao ali nisam otišao,bio sam kod LuceDa li je netko mozda bio kod ove.![]()
Patricija, 23
Hej. Željna sam druženja(ako znaš što mislim). Javi se slobodno da otkriješ sve što nudim, da vidiš i okusiš sve…www.oglasnik.hr
Čini mi se da si se ti dogovarao sa tipom koji želi bon.Ja se dogovarao ali nisam otišao,bio sam kod Luce
Jel zgodna?Jel još uvijek ledena?
Kažeš treba ju na grubo?Bio sam ja sinoc.
Dogovor je preko whatsappa i ona se dopisiva. Trazila je selfie jer kao ne moze kod nje bilo tko. Lokacija je na Jarunu.
Vrata otvara mala zgodna Srpkinja, izgleda kao na slikama. Sise velike, s velikim bradavicama malo tamnije, umjetno napravljene(meni predobro izgledaju), ima onaj kurvinjski pogled. Komunikacija je super, stalno neka zajebancija, dirty talk, zadirkivanje, svadanje.
Sto se tice akcije djelovala je kao da joj se ne da i dosta toga kao ne moze. Pusi ga dobro, ali stavlja samo glavic i drka s rukom. Svadali smo se oko toga. Uhvatio sam je za glavu i poceo je lagano nabijati. Ona je pocela prigovarati i onda sam opet jos jace, pa opet prekine i kao prigovara, a smije se, pase kurvici.
Poceo sam ju fingerati, pa se pocela zaliti da ona to ne radi i da joj ne pase. Svejedno sam nastavio
i onda je psovala pa je pocela stenjati. Ugl tako je bilo stalno, svadamo se, dosta toga joj se ne da, prigovara, a zapravo ju treba na silu, to ju pali.
Seks je dosta dobar, iako je u startu bezveze, pokusavala sabotirati, valjda da provocira da opet budem agresivan prema njoj. Ljubiti se nikako nije htjela. Dok mi je ljubila vrat sam ju pokusao na silu, ali se uspjela izmakivati, i onda mi se smije i plazi jezik. Drolja mala.
Uglavnom treba grubo s njom da ju se aktivira inace ce biti bezveze akcija.
Da, da, Majica ima jako duboko grlo.Nisam nikad bio kod Teta Maje..
To bi bila ova sa linka koji je netko stavio u njenu temu:
![]()
Čitajući forum sam vidio da je svi hvale i čekaju da dođe, da ima duboko grlo i da je 40+...netko iskusniji će ti znati recentirat kakva je, mene 40+ trenutno ne zanima...ugl svaka treća kurva je maja
Ugl u tražilici je nađi..
Tako je.Ajmo jos jednom ponoviti. Samo solarno placanje, pare na ruke, nista drugo.
Sve druge kombinacije ako vas traze samo se okrenite, nemojte nista razmisljati.
Prevara.Meni je jedna druga tako isto tako rekla i kad sam rekao da sam na adresi onda je rekla da će mi poslati kod za air keš.Kad platim pustit će me.
Rekao sam joj da je trebala odmah reći i nek zajebe to.
PREVARA!!!https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/hot-ivana-nudi-nezaboravnu-zabavu-oglas-6371549 e ljudi ja sam prvi put u ovome. kakve je to fora sa A-bonovima, kao prevare jel? al ova cura mi je odmah dala adresu kao + veli da joj dam bon na ruke NA KRAJU termina... isto prevera ili? also jel bio ko? xD
Opraštamo ti.Ja sam nasjeo na a bon foru kad su pristavci imali frendice koje su angazirali da pricaju na poziv. Sram me ali sta cu. Cesto sam u bg,, imaju i oni takvih prevaranata kolko oces, tamo i batine poberes ak dodjes u stan i ne predas svu lovu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|