ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako je takva majstorska saugerica kakvom ju opisujete, onda ju je vjerojatno netko već oženio. Očito se čini da su sve najbolje nedostupne. Treba brzo upasti u uži krug klijenata kad se takva ponovno pojavi.
Dosta zena mi je pusilo i stvarno ih je bilo jako kvalitetnih, al ova je van konkurencije. Steta kaj sam tek usao u ovaj hobij kad sam krenuo nje i nisam znao kakav je jackpot i potrudio se postati stalni. Udana je ona odavno, i ja bih ju zenio haha. Navodno ne radi vise, ali tko ce ga znati. Steta, bas steta, tesko da ce se neka takva uskoro pojaviti za nas kaj imamo fetish na facefuck i deepthroat.

Ako je takva majstorska saugerica kakvom ju opisujete, onda ju je vjerojatno netko već oženio. Očito se čini da su sve najbolje nedostupne. Treba brzo upasti u uži krug klijenata kad se takva ponovno pojavi.
Ne razumijem, pa oglas joj je i danas aktivan...ALI u 3pm zaboravio sam napisat važan detalj 🤦‍♂️ Radi samo pon, sri, pet i to od 18-22 i tad je jedino možete zvat..pa nije ni čudo da je nitko nemože dobit...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh