ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio sam sad s jednom s plavog. Dosad sam iso samo na Srpkinje(Srpkinje su mi top) sa plavog i reko idem probat malo neku nasu. I ajme meni... Pitam se sta je meni ovo trebalo...

Ajd probat cu Anju s obzirom da dobro izgleda. Ak nece bit ok, posteno cu ju izvrijedat kao i ovu s kojom sam danas bio.

Fkt vecina nasih cura je za kurac bilo kurve ili drolje ili obicne cure. Kao da su aseksualne u odnosu na ove druge cure ili nemaju istraženu seksualnost ne znam kako bi se drugacije izrazio. Naravno ima izuzetaka, ali rijetko. Bio sam sa curama iz cijelog svijeta i ovo je dno dna. Mislim da cu morati neku latinu zeniti ili Ruskinju. Bilo sta samo ne nase. Ukrajinke, Venezuelke, Gruzijke, Madarke, Kazakhstanke, sve su bolje... A pogotovo Srpkinje.
Ne ocekuj previse od nje. Dobro izgleda,ok je i kao osoba i sto se tice higijene ali je suzdrzana u sexu. Svakako se isplati jedan put posjetiti.

Možda netko bio kod ove?
Planiram za vikend do nje, pa možda netko zna kakva je i jel su slikice njene?
Jako ,jako dobra .. iznenadit češ se. Probao nedavno ....ufff nebi izašao iz njene sobe dva dana....ma radi čuda. Ukrajinka ,tako veli,ali bi rekao da je srpkinja. Ali nema veze.Daje sve od sebe....ugodna,strpljiva,podatna,željna,....uglavnom radiš šta hočeš i to ti pokazuje na jako dobar način. Voli galamiti ...ali to mene pali , ....uglavnom ,ponovo ču kod nje!

Jako ,jako dobra .. iznenadit češ se. Probao nedavno ....ufff nebi izašao iz njene sobe dva dana....ma radi čuda. Ukrajinka ,tako veli,ali bi rekao da je srpkinja. Ali nema veze.Daje sve od sebe....ugodna,strpljiva,podatna,željna,....uglavnom radiš šta hočeš i to ti pokazuje na jako dobar način. Voli galamiti ...ali to mene pali , ....uglavnom ,ponovo ču kod nje!
Lokacija? Cijena?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh