ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio sam sad s jednom s plavog. Dosad sam iso samo na Srpkinje(Srpkinje su mi top) sa plavog i reko idem probat malo neku nasu. I ajme meni... Pitam se sta je meni ovo trebalo...

Ajd probat cu Anju s obzirom da dobro izgleda. Ak nece bit ok, posteno cu ju izvrijedat kao i ovu s kojom sam danas bio.

Fkt vecina nasih cura je za kurac bilo kurve ili drolje ili obicne cure. Kao da su aseksualne u odnosu na ove druge cure ili nemaju istraženu seksualnost ne znam kako bi se drugacije izrazio. Naravno ima izuzetaka, ali rijetko. Bio sam sa curama iz cijelog svijeta i ovo je dno dna. Mislim da cu morati neku latinu zeniti ili Ruskinju. Bilo sta samo ne nase. Ukrajinke, Venezuelke, Gruzijke, Madarke, Kazakhstanke, sve su bolje... A pogotovo Srpkinje.
Nevjerojatno je da domaće s obzirom da sad imaju konkurenciju koja ih šije za cijelo koplje nisu još ništa promijenile, možda je čak i gore. To bojim se da samo potvrđuje tvoju tezu :confused:

Možda netko bio kod ove?
Planiram za vikend do nje, pa možda netko zna kakva je i jel su slikice njene?

Mislim da bi bilo VRH da forum ima nekakvu pretragu...
Ono da upišeš broj oglasa ili neki pojam pa da po tom pojmu pretraži cijeli forum.
Možda se napokon nekad i to implementira...
Jer nedostatak pretrage je jedini minus ovog foruma :(
Misliš kao, da u gornjem desnom kutu bude malo povećalo i kraj njega piše Pretraga ???
I tamo bi kao to upisivao što želiš pretražiti???
Teško će se to ostvariti, tehnološki jednostavno nismo na tom nivou, ali dobra ideja svakako

Misliš kao, da u gornjem desnom kutu bude malo povećalo i kraj njega piše Pretraga ???
I tamo bi kao to upisivao što želiš pretražiti???
Teško će se to ostvariti, tehnološki jednostavno nismo na tom nivou, ali dobra ideja svakako
Eee to!!!!!!
Čak ti je i ideja vrh!
Povećalo i da piše pretraga!!!!
Svaka čast, nisam se sjetio toga :(
Fakat možda jednom implementiraju to :(

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh