Ja bi ju jebo ako ima ko inf kakav nek javi
Odi pa javi kako si se proveo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi ju jebo ako ima ko inf kakav nek javi
Imas njenu temu, pa i tamo ostavi ovo.evo mali osvrt za Mariju P nasu.. bio sam sad prvi put prije 3 tjedna pa nikak napisati osvrt, ali uglavnom ne znam tko je ludi - ja sto sam isao ili ona kakva je
znaci one slike s oglasa nemaju veze s vezom, ocekivao sam jacu sisatu curu po pricama ovdje, ali docekao me kit s masnom zasranom kosom .. smiren sam i normalan inace, uredan, cist i pristojan, ali od usluge jedva da ga je stavila u usta prije nego mi je pocela psovati jer se njoj "ne da i kako je njoj dosta svih nas ....."
ne znam zasto, ali me nasmijala s tim naglaskom, sjetio sam se prica s foruma, a i cijela ta situacija mi je bila presmijesna pa sam joj na kraju ostavio i lovu i otisao bez da sam ista napravio
bi li ponovio - nema sanss, ali vjerojatno budem koliko sam mutav
Moze neko lakše pitanjeDecki moze broj od neke da je okej i da nije skupa
Moze neko lakše pitanje
Prije češ naći velike zalihe litija, recimo,. u Šračincu!Decki moze broj od neke da je okej i da nije skupa
Jel masira skroz gola?Odličan body to body, najbolji na kojem sam bio. Malo niža, lagana, tijelo vretenasto, obline idealne da nuljena klizi tijelom, a sise sasvim solidne za sitniju curu i taman ko stvorene za b2b. Bio sam dva puta, zadnji put prije skoro godinu dana mi je čak odradila završnicu među tim njenim sisama. Više ne idem kod nje jer me sljedeći put nakon toga zezla za termin ko budalu, ne znam zašto, valjda ima neke stalne klijente koji uvijek dobiju prednost, čak i ako dogovoriš sve i onda još i 10 min prije dolaska i potvrdiš dolazak i dođeš točno na vrijeme. Ako ovo čita, ovim je putem pozdravljam, bilo je top dok je trajalo, bar za mene.
Nisam bio, samo sam zvao. Na telefon se javlja ženska osoba koja po glasu sigurno nije mlađa od 50. Nudi isključivo masažu s ručnim završetkom, a cijene se kreću od 25 eura pa na više.![]()
Masaža !
Kvalitetnu športsko - medicinsku i opuštajuću masažu pružamo u urednom i ugodnom prostoru. Novi Zagrebwww.oglasnik.hr
Jel bio netko? Ako je, kakva je masaža i za koju tarifu?
Da, to je ona stara ruskinja u utrinama...i ja sam pokusao nazvati, ali mi mobitel na taj broj ispisao save-ani kontakt "ruskinja-utrine" i prekinuo sam poziv.. Uglavnom bio sam kod nje prije, u par navrata...nudi masazu, kao što si napisao, od 25 na više....orala i odnosa nema..to je starija gospođa, preko 60 god...kod nje se najviše dobije ručni svršetak, ako je klijent pristojan...Nisam bio, samo sam zvao. Na telefon se javlja ženska osoba koja po glasu sigurno nije mlađa od 50. Nudi isključivo masažu s ručnim završetkom, a cijene se kreću od 25 eura pa na više.
Sve skupa mi ne izgleda obećavajuće tako da ne namjeravam ići.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|