ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja poslao sms i nije se javila.
Htio sam malo opipati teren.

Jel ovo ona sa Knezije, Horvacanska? Vise se ne sjecam oglasa, al kod te sam bio i osobno nisam bio odusevljen. Pa da ne zovem opet ako je
Ne znam je li prije radila negdje drugdje, no sad je kod Trešnjevačkog placa. Otišao sam kod nje jer nisam našao ništa bolje, a imao sam se potrebu isprazniti.
Odmah kaže da nema orala i seksa tako da to nisam ni tražio. Sličice možda i jesu njene, ali ima nešto što se može primijetiti tek kad ju se vidi uživo. Žena je visoka oko 150 cm i ima 40-tak kila. Ne mogu reći da je ravna kao daska, no grudi su joj u najboljem slučaju jedinica. Tek se po borama na licu vidi da je žena oko 40-te godine života (40+/-5) inače bih pomislio da se radi o curici iz osnovne škole.
Nudi masažu s ručnim završetkom. Masaža traje najviše petnaestak minuta, ne mogu reći da je baš samo trackanje i mackanje, ali daleko je to od ozbiljne masaže kakva se može kod nekih drugih koje se bave ovim poslom. Nakon toga slijedi okret na leđa i ručni završetak. Tu se vidi da žena zna znanje i da ima poprilično iskustva.
Cijena je 50 ojra ako masažu radi odjevena s tim da dopušta diranje preko odjeće i 80 ako radi gola.
Ponovit sigurno neću između ostalog zbog tog fizičkig izgleda koji me previše podsjeća na dječje tijelo. Osim toga žena mi je djelovala dosta nervozno. Možda zbog vrućine, možda zbog umora, a možda je samo zasićena ovim poslom.

Jel ovo ona sa Knezije, Horvacanska? Vise se ne sjecam oglasa, al kod te sam bio i osobno nisam bio odusevljen. Pa da ne zovem opet ako je

Fejk, koristi foru kao zbog neozbiljnosti i nedolaska klijenata da uplatis 30% preko Abona, a navodno ostatak na ruke (pretpostavljam nakon uplate preko abona da ti se vise nikad ne javi :ROFLMAO:
Ja joj napisao da može samo na ruke

Jel mozda netko bio?
Kontaktirao je putem maila, i taj isti dan je odgovorila. Taj dan nije imala prostor, a kako ga nemam ni ja, razmijenili brojeve moba i dogovor je pao kad bude imala prostor da će se javiti. Napomenula kako joj je bitna diskrecija i ozbiljnost. Cijena 150 eura, nije baš da gleda na vrijeme, sat-sat i pol. I nakon tjedan dana ponovo sam je kontaktirao i rekla je da mogu doći da ima prostor u Dubravi. Točnije kod Interspara na Čulinečkoj (točnu lokaciju ne bih naveo). Lokacija ni najmanje diskretna. Otvara vrata približnog izgleda kao na slici koju je poslala, ali u stanu totalni nered, inače je bilo dosta vruće taj dan a u stanu još vruće jer nema klimu. Došlo mi da se okrenem odmah. Ali hajde idem probati. Međutim kad sam je bolje pogledao skužim da joj se majica skroz pripila uz tijelo jer je znojna, a i kad je progovorila takav zadah cigareta me skoro srušio. Samo sam se vratio na vrata, otključao ih i otišao bez pozdrava.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh