Glavić Radman
New member
Ja poslao sms i nije se javila.
Htio sam malo opipati teren.
Ne znam je li prije radila negdje drugdje, no sad je kod Trešnjevačkog placa. Otišao sam kod nje jer nisam našao ništa bolje, a imao sam se potrebu isprazniti.![]()
Masaža 🔥
Opuštajuća masaža cijelog tijela. Ugodan ambijent,diskrecija. Odnos i oralno ne radim!www.oglasnik.hr
Jel ovo ona sa Knezije, Horvacanska? Vise se ne sjecam oglasa, al kod te sam bio i osobno nisam bio odusevljen. Pa da ne zovem opet ako je
Odmah kaže da nema orala i seksa tako da to nisam ni tražio. Sličice možda i jesu njene, ali ima nešto što se može primijetiti tek kad ju se vidi uživo. Žena je visoka oko 150 cm i ima 40-tak kila. Ne mogu reći da je ravna kao daska, no grudi su joj u najboljem slučaju jedinica. Tek se po borama na licu vidi da je žena oko 40-te godine života (40+/-5) inače bih pomislio da se radi o curici iz osnovne škole.
Nudi masažu s ručnim završetkom. Masaža traje najviše petnaestak minuta, ne mogu reći da je baš samo trackanje i mackanje, ali daleko je to od ozbiljne masaže kakva se može kod nekih drugih koje se bave ovim poslom. Nakon toga slijedi okret na leđa i ručni završetak. Tu se vidi da žena zna znanje i da ima poprilično iskustva.
Cijena je 50 ojra ako masažu radi odjevena s tim da dopušta diranje preko odjeće i 80 ako radi gola.
Ponovit sigurno neću između ostalog zbog tog fizičkig izgleda koji me previše podsjeća na dječje tijelo. Osim toga žena mi je djelovala dosta nervozno. Možda zbog vrućine, možda zbog umora, a možda je samo zasićena ovim poslom.