Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si taj koji je iskompleksiran dok se predstavljas kao zensko i lazes tu po forumuBravo. Ma maestralno.
Evo odmah 5 koje nisi dobivao u školi baš pa te malo kompleksi peru.
Nitko nije pomogao, bilo je vrlo jednostavno. Sad kad bi ti bio u stanju procitati poruke sa razumijevanjem, ali cisto sumnjam da jesi, mozda bi uvidio da si se obratio potpuno krivoj osobi za foot fetiš. Hajde da vidimo imaš li dovoljno inteligencije za to...Jesi ovo sam sastavio ili ti je netko pomogao
Ja ostavim pare da dobijem ono sto trazim. A ti sto se lozis na stopala I sto bi joj platio da ti drka nogama jer mozda nemos dobro jebat i to je drugi par rukava. Nisam rekao da ne moze zaradit. ali "ovo" koje vjerojatno nije ni zensko cim visi ovdje na forumu i vodi diskusije sa svakim, vjerojatno sjedi negdje u stanu i mota duhan sa placa i pije dvoguzu iz plasticne boce. Tako da...
Pravo je zensko bio sam ja s njomTi si taj koji je iskompleksiran dok se predstavljas kao zensko i lazes tu po forumupa kad si toliko tu na forumu kad stignes tolike pare zaradit jadniče
![]()
Ako sam slucajno previdoo ok. Ali sigurno imam vise inteligencije od onoga koji tu podilazi laznom profilu iza kojeg stoji neki muski u nadi da ce dobiti nesto zauzvratNitko nije pomogao, bilo je vrlo jednostavno. Sad kad bi ti bio u stanju procitati poruke sa razumijevanjem, ali cisto sumnjam da jesi, mozda bi uvidio da si se obratio potpuno krivoj osobi za foot fetiš. Hajde da vidimo imaš li dovoljno inteligencije za to...
Nitko nije pomogao, bilo je vrlo jednostavno. Sad kad bi ti bio u stanju procitati poruke sa razumijevanjem, ali cisto sumnjam da jesi, mozda bi uvidio da si se obratio potpuno krivoj osobi za foot fetiš. Hajde da vidimo imaš li
Ajde onda daj brojPravo je zensko bio sam ja s njom
Nema ti od toga ništa, na odmoru sam i poruke su mi isključene, sa plaže tipkam dok mi je dosadno i hoću se nasmijat.Ajde onda daj broj
Nema ti od toga ništa, na odmoru sam i poruke su mi isključene, sa plaže tipkam dok mi je dosadno i hoću se nasmijat.
Aaaaaaaahahaha ajde ne seriNema ti od toga ništa, na odmoru sam i poruke su mi isključene, sa plaže tipkam dok mi je dosadno i hoću se nasmijat.
Ajde stari idi radit....pare gubis vodeći prepisku tu na forumu....a što je najzalosnije lazes sam sebeUz dužno poštovanje pojedincima sa kojim sam bila i koje zato cjenim jer nisu tolke budale prosječne.
Uživajte u životu ko i ja.
Hedonizam liječi nervozu i komplekse, zaista, probajte.![]()
Tu je samo da zajebavaTrazi nju da ti da broj
Zagreb.Ekipa jel se moze naci preko tog bilo kakvih kanala dobra zenska, cijena nebitna mora bit dobra. Meni se cini da su sve zenske prema ovome sto citam tu ili laz ili onak srednje. Znaci ok mi je platit i 500 eura ako je zenska dobra. Hvala
Meni ako je u cilju zaradit onda nebi tu visio već zarađivao i pridobijao bi klijente a ne ih odbijao...jer ipak od klijenata se bogatis....tako da klosaru ne seri i ne kopaj se dublje....Uz dužno poštovanje pojedincima sa kojim sam bila i koje zato cjenim jer nisu tolke budale prosječne.
Uživajte u životu ko i ja.
Hedonizam liječi nervozu i komplekse, zaista, probajte.![]()
Na tvoju žalost nemaš, al nije to kraj svijeta. Ali sigurno imam vise inteligencije
Hahahahah stari sve tu laznjak...Ekipa jel se moze naci preko tog bilo kakvih kanala dobra zenska, cijena nebitna mora bit dobra. Meni se cini da su sve zenske prema ovome sto citam tu ili laz ili onak srednje. Znaci ok mi je platit i 500 eura ako je zenska dobra. Hvala
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|