ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesi ovo sam sastavio ili ti je netko pomogao 😂😂😂
Ja ostavim pare da dobijem ono sto trazim. A ti sto se lozis na stopala I sto bi joj platio da ti drka nogama jer mozda nemos dobro jebat i to je drugi par rukava. Nisam rekao da ne moze zaradit. ali "ovo" koje vjerojatno nije ni zensko cim visi ovdje na forumu i vodi diskusije sa svakim, vjerojatno sjedi negdje u stanu i mota duhan sa placa i pije dvoguzu iz plasticne boce. Tako da...
Nitko nije pomogao, bilo je vrlo jednostavno. Sad kad bi ti bio u stanju procitati poruke sa razumijevanjem, ali cisto sumnjam da jesi, mozda bi uvidio da si se obratio potpuno krivoj osobi za foot fetiš. Hajde da vidimo imaš li dovoljno inteligencije za to...

Nitko nije pomogao, bilo je vrlo jednostavno. Sad kad bi ti bio u stanju procitati poruke sa razumijevanjem, ali cisto sumnjam da jesi, mozda bi uvidio da si se obratio potpuno krivoj osobi za foot fetiš. Hajde da vidimo imaš li dovoljno inteligencije za to...
Ako sam slucajno previdoo ok. Ali sigurno imam vise inteligencije od onoga koji tu podilazi laznom profilu iza kojeg stoji neki muski u nadi da ce dobiti nesto zauzvrat 😂😂

Uz dužno poštovanje pojedincima sa kojim sam bila i koje zato cjenim jer nisu tolke budale prosječne.

Uživajte u životu ko i ja.
Hedonizam liječi nervozu i komplekse, zaista, probajte. 😋

Ekipa jel se moze naci preko tog bilo kakvih kanala dobra zenska, cijena nebitna mora bit dobra. Meni se cini da su sve zenske prema ovome sto citam tu ili laz ili onak srednje. Znaci ok mi je platit i 500 eura ako je zenska dobra. Hvala

Uz dužno poštovanje pojedincima sa kojim sam bila i koje zato cjenim jer nisu tolke budale prosječne.

Uživajte u životu ko i ja.
Hedonizam liječi nervozu i komplekse, zaista, probajte. 😋
Meni ako je u cilju zaradit onda nebi tu visio već zarađivao i pridobijao bi klijente a ne ih odbijao...jer ipak od klijenata se bogatis....tako da klosaru ne seri i ne kopaj se dublje....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh