ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidim prrko nekoliko strankinja ili dobrih domaćih koje rade na whatsapp i pisu da primaju samo gotovinu, a ne bonove... 100e pola sata

I ova Čehinja koja traži 150e za 30min
+385 91 926 3354

jel to sto uspio?
"Jednostavna, ali super sexi"
Bio sam ja.
Ovo su nečije tuđe slike.
Kad dođeš našao sam par ološa iz bugarske ili rumunjske.
New idi. Za te novce imaš lijepse, pristojnije I marljivije cure u Zagrebu.

Govorio sam za izgled. Ako netko tako stvarno izgleda uzivo, ne naplacuje takva 150€ za 1h. Ima puno ovih debelih zdepastih Brazilki koje su barem 200€.

Sjecam se prije nekoliko godina, bila je neka Ukrajinka ili Ruskinja, stavila cijenu 250€. Znaci zenska je izgledala fenomenalno, stvarno kao top model. Visoka, plavusa, plave oci, mrsava, prekrasno lice. Bila je nekakvih tjedan dana na 250€, kasnije povisila na 280€ jer je imala jako puno prometa.

Evo recimo po izgledu, godinama i navedenim uslugama, ova bi mogla biti najbolja.

Ako stvarno tako izgleda uzivo, i ako je usluga na nivou, vrijedi tih para. Probao sam se dogovoriti s njom, nisam uspio niti preko poruka niti preko poziva.

Jbg, nazalost izgleda prosla su vremena kad si mogao top zensku jebat za 30 minuta 100€. To jest, ima jedna jedina za te pare na EGE koja je fenomenalna, ali ona dode eventualno 2x godisnje u Zagreb.
Začudio bi se!
Nemoj otpisivati ove za 100/150.
Rekao bih čak da je sve više cura počelo spuštati cijene jer vide da im to bolje ide.

Evo, Baby je 150€.
Cura super izgleda.
Usluga vrhunska.

Ak stvarno tak izgleda, vrijedi i vise. Dobra cijena za takvu zensku.
Ova cura stvarno super izgleda, usluga vrhunska, ne požuruje, imaš osjećaj da i ona uživa.
Oral bez, ljubljenje bez granica, uživancija.
Isplati se uzeti 1 sat za 150,00€.
Neponovljivo, to treba doživjeti.
Cura je brazilka, slaba komunikacija na engleskom ali to i nije toliko važno.
Preporuka svakako!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh