Toonnniiii
New member
Prije dvi-tri godine na Malešnici, bila je trudna, od sexa bez kondoma, punjenja, ne znam šta sve ne...tako da ja osobno ne bih... Ekipe i ekipe prešlo preko.... Ali opet je to moje mišljenje i moja točka gledišta...Zašto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije dvi-tri godine na Malešnici, bila je trudna, od sexa bez kondoma, punjenja, ne znam šta sve ne...tako da ja osobno ne bih... Ekipe i ekipe prešlo preko.... Ali opet je to moje mišljenje i moja točka gledišta...Zašto?
A joj, to je ta, kužimPrije dvi-tri godine na Malešnici, bila je trudna, od sexa bez kondoma, punjenja, ne znam šta sve ne...tako da ja osobno ne bih... Ekipe i ekipe prešlo preko.... Ali opet je to moje mišljenje i moja točka gledišta...
Sumnjam da je prevara. Traži bonove.
ukljuci mozak i probaj naci bar jedan smisleni razlog zašto bi tražila bonove umjesto keša?Sumnjam da je prevara. Traži bonove.
Kolega, do prije 7-8 godina na Malešnici je radila Matea, mislim da je bila 90-to godište pa bi sad imala oko 35 godina. Oral joj je bio vrhunski, a davala je i bez gumice sa svršavanjem unutra. Ostala je trudna prije desetak godina dok se još bavila ovim poslom, a kasnije se navodno zaposlila negdje u kafiću i udala.Po ožiljcima pretpostavljam da je to Ivana, za izbjegavanje...
Ja sam bio sa Laurom iz Svetica, no nema je u zadnje vrijeme. I kakva frendica? uvijek je ona bila sama u stanu.Bio netko s Laurom (Svetice) i frendicom? Kakva je frendica, se isplati?
Poznato jel radi uopće? jel bio tko u skorije vrijeme ?0958564135
Nemas takvih u Dubravi i Sesvetama...Jel može neka preporuka u Dubravi? Imam nešto za obavljati pa nemam vremena obilaziti druge kvartove.
Može s oglasnika, ege... nebitno...
Važno da je uredna i normalna.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |