Jel ima netko tko je bio da nešto ukratko napiše, sisa izgleda sjajno ako su njezine fotkeNisam bio ali po stilu pisanja mi djeluje kao Tina iz Čanićeve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima netko tko je bio da nešto ukratko napiše, sisa izgleda sjajno ako su njezine fotkeNisam bio ali po stilu pisanja mi djeluje kao Tina iz Čanićeve
Pise na whatsapp slika radno vrijeme od 10 do 00:00Neki info o ovoj??![]()
Agata zadnji trenutci
Bok kako si ljubavi Ja sam jako ljubazna, obrazovana i lijepa djevojka. Naš će sastanak biti savršen, učinit ću sve što…www.oglasnik.hr
Ja u životu ružnije sise nisam vidio.Neki info o ovoj??![]()
Agata zadnji trenutci
Bok kako si ljubavi Ja sam jako ljubazna, obrazovana i lijepa djevojka. Naš će sastanak biti savršen, učinit ću sve što…www.oglasnik.hr
Gdje ima taj oglas?SEX ONA TRAZI NJEGA tetaTea Dobar dan ekipa!znaci ovako,trazim frajera /decka uglavnom musko iako volim i zene hahah Znaci pod kategorijom sex podrazumijeva se da trazim to isto medutim uz nadoplatu. prostor svoj nemam tako da ISKLJUCIVO DOLAZIM U TVOJ PROSTOR, APARTMAN, HOTEL,kako se snades Normalna sam cura ,trazim nekoga s kim bih recimo provela neko vrijeme koliko nam oboje odgovara,ne gledam na sat i nejdem po satu,nisam od onih koje samo odraduju.JEl bio tko kod ove?
Mora da si zivio povlasten zivotJa u životu ružnije sise nisam vidio.
I meni su slike poznate,al mislim da je druga djevojka.Inace ovo ne radim, ali pregledao sam cijeli forum i nigdje nema nista o njoj, a cura (slike)mi je strasno poznata cini kao da sam bio vec kod nje. E sad inace odem i platim i ne zamaram se komentarima sa foruma, ali cim mi se cini tako poznata znaci da je bilo ili jako dobro ili jako lose. Znam da je to neka otprije 3-4 godine, i samo me zanima ako se tko sjeca kako se prije zvala i sjetit cu se tko je i kako nam je bilo. Hvala
![]()
Tako je, jebes sulikoneJa u životu ružnije sise nisam vidio.
Ovo su slike Laure...bila na JaruščiciInace ovo ne radim, ali pregledao sam cijeli forum i nigdje nema nista o njoj, a cura (slike)mi je strasno poznata cini kao da sam bio vec kod nje. E sad inace odem i platim i ne zamaram se komentarima sa foruma, ali cim mi se cini tako poznata znaci da je bilo ili jako dobro ili jako lose. Znam da je to neka otprije 3-4 godine, i samo me zanima ako se tko sjeca kako se prije zvala i sjetit cu se tko je i kako nam je bilo. Hvala
![]()
Inace ovo ne radim, ali pregledao sam cijeli forum i nigdje nema nista o njoj, a cura (slike)mi je strasno poznata cini kao da sam bio vec kod nje. E sad inace odem i platim i ne zamaram se komentarima sa foruma, ali cim mi se cini tako poznata znaci da je bilo ili jako dobro ili jako lose. Znam da je to neka otprije 3-4 godine, i samo me zanima ako se tko sjeca kako se prije zvala i sjetit cu se tko je i kako nam je bilo. Hvala
![]()
Jel to cura koja je u preckom bila pored vivasa?Bivša Top klasa , Laura . Srpkinja sada oko 40 god . Dobro tijelo , solidna usluga
Bila je nekad 400/600 starih . Sad je na Jaruscici , traži 100 E za pola sata . Malo previše za nju . Cura nije losa .
![]()
Nježna strastvena brineta pružit će ti nezaboravne trenutke
Laura 30 godina, 165/52, nježna, strastvena brineta pružit će ti nezaboravne trenutke u svom prostoru. Diskrecija…www.oglasnik.hr
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|