Potpisujem. Ja domaće ne jebem godinama, samo EGE i Distintas. PO treba totalno bojkotirat.Pa nez koja budala jos ide na ove sa PO. svaki dan neki idiot pita za recenziju a sa kilometar se vidi da je oglas fake
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpisujem. Ja domaće ne jebem godinama, samo EGE i Distintas. PO treba totalno bojkotirat.Pa nez koja budala jos ide na ove sa PO. svaki dan neki idiot pita za recenziju a sa kilometar se vidi da je oglas fake
nazovi provjeri![]()
Igrice za opuštanje ! ! !
Da, to obožavam, uhvati me za moje velike grudi, uđi u sve rupice, želiš najbolju uživancijuwww.oglasnik.hr
Zna li isto išta o ovoj?
Neka nova ili?
Nisam bio ali po stilu pisanja mi djeluje kao Tina iz Čanićeve![]()
Igrice za opuštanje ! ! !
Da, to obožavam, uhvati me za moje velike grudi, uđi u sve rupice, želiš najbolju uživancijuwww.oglasnik.hr
Zna li isto išta o ovoj?
Neka nova ili?
Bila je već u Zagrebu i imala je dobre recenzijePozdrav, jako mi je zapela ova Dafne / Lisa, ovo joj je oglas neaktivan https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/njezna-plavusa-oglas-5774777
pa me zanima jel tko zna dal je jos aktivna?
a znam , citao sam tu komentare po forumu.. meni top izgleda za PO tako da ce biti ona ili Anja Borovje iako čitam da je uopce nije aktivna.Bila je već u Zagrebu i imala je dobre recenzije
Kolumbijka,vec je dugo nema. Inace je bila okPozdrav, jako mi je zapela ova Dafne / Lisa, ovo joj je oglas neaktivan https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/njezna-plavusa-oglas-5774777
pa me zanima jel tko zna dal je jos aktivna?
Jel bio neko kod ovih?
Jel ima netko tko je bio da nešto ukratko napiše, sisa izgleda sjajno ako su njezine fotkeNisam bio ali po stilu pisanja mi djeluje kao Tina iz Čanićeve
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|