ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Može biti i verified, a da je ustvari profil koji je neka druga naslijedila od one na slikama. Sad u Zagrebu ima bar 15ak profila vrlo sličnih po (jeftinijim) cijenama i sličnim uvjetima. Sve su Brazilke i sve su independent, među njima su i profili nekih koje su već duže po gradovima u HR. Moguće je i da su to profili od neke agencije jer za skoro sve cure piše da govore jedino portugalski. Tako da jedina metoda provjere je na licu mjesta, kome se da okretat na vratima ako je oglas fake i ako je nezadovoljan. Nažalost.

Može biti i verified, a da je ustvari profil koji je neka druga naslijedila od one na slikama. Sad u Zagrebu ima bar 15ak profila vrlo sličnih po (jeftinijim) cijenama i sličnim uvjetima. Sve su Brazilke i sve su independent, među njima su i profili nekih koje su već duže po gradovima u HR. Moguće je i da su to profili od neke agencije jer za skoro sve cure piše da govore jedino portugalski. Tako da jedina metoda provjere je na licu mjesta, kome se da okretat na vratima ako je oglas fake i ako je nezadovoljan. Nažalost.
Ako pitam za video, da li to sta pomaze kod autentifikacije?

I 100 eura mi se cini vise kao realna cijena za nas standard, nego nekih diskont, da je 50-60 eura upalio bi mi se alarm, ovako dopustam da postoji mogucnost da je stvarna 😃 osoba.

dečki gore da vam malo pomognem, taj profil (i puno drugih) ima isti format usluga/cijena. ako vam na vaš upit pošalju poruku u kojoj se spominju fantazije i na kraju plava novčanica, to vam je isti pimp sa curama koje nisu te sa slika.

Ako pitam za video, da li to sta pomaze kod autentifikacije?
Može ti opet poslat slike i video neke druge. Jedino je videopoziv neka garancija. Slažem se za cijenu, 150/200 eura za pola sata/sat je čisto kurvinsko iživljavanje, ali trenutno je takva situacija, da za 100/150 eura nema nikakve garancije koja će te dočekat, a kako ljudi ovdje pišu ni za cijene veće od toga.

dečki gore da vam malo pomognem, taj profil (i puno drugih) ima isti format usluga/cijena. ako vam na vaš upit pošalju poruku u kojoj se spominju fantazije i na kraju plava novčanica, to vam je isti pimp sa curama koje nisu te sa slika.
Hvala kolega, to sam i pretpostavljao. Kod jedne s tih oglasa sam bio oko nove godine u Splitu, a njen se oglas neprekidno vrti sve do sad, prošao je i Zadar, Šibenik, Rijeku i evo sad Zagreb ... a rekla mi je tada da ostaje u Hrvatskoj još par dana, a kasnije se pisalo na forumu da je na oglasu neka druga koja nema veze s njom.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh