ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav,sutra sam se odlučio počastiti nakon nekog vremena sa nekom domaćom jer mi je dosta onih s egea.Volio bi neku stariju probati,neka preporuka?
Odlučio si edge zamijeniti s PO? Bravo!
To je kao da si rekao da ti je dosta jebanja odbojkjašica iz prve lige i da si sad odlučio malo jebati komade iz Života na vagi ali u staračkom domu.
Jedva čekam recenzije :)

Ne, zajebavam se samo. Pa ne visimo svi od
0 - 24 na forumu
Nije stvar visit na forumu cijeli dan nego pročitat barem zadnjih par strana prije nego pitaš nešto. Prije par dana čim je izbacila oglas pod imenom Zoe kolega je napiso tko je to. Napiši u tražilicu gore Kiara ili Selin i naći ćeš svašta. Koliko sam ja čitao većinom su dobre recenzije.

Nije stvar visit na forumu cijeli dan nego pročitat barem zadnjih par strana prije nego pitaš nešto. Prije par dana čim je izbacila oglas pod imenom Zoe kolega je napiso tko je to. Napiši u tražilicu gore Kiara ili Selin i naći ćeš svašta. Koliko sam ja čitao većinom su dobre recenzije.
Pa, baš i nisu.
Za tijelo svi kažu da je TOP, vidi se po slikama, njene su kažu, a i čini se da jesu, ali da je navodno jako promjenjivog ponašanja.
Zato sam i odustao od nje.
Jebeš TOP tijelo, ak ćeš imat s njom problema.
Jedno vrijeme se i javljala na forumu i napadala ljude jer navodno pišu neistine o njoj.
Tko će ga znati što je istina, zato je takve kontroverzne, bolje zaobići.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh