ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/anja-oglas-6331619 jel netko bio? Ne mogu pronaci na forumu nista o njoj ili krivo tražim...hvala ekipa
Ima dosta napisano o njoj"Anja Borovje". Uglavnom ok. Mozda i najljepsa na PO. Barem meni. Usluga bi mogla biti bolja. Cini mi se da se dosta rasirila. Zanimljivo da je imala limit na 50 god.pa je tu stavku ukinila. Dosta niska cijena u idnosu na izgled. Posjetio bi ju ponovo da me limit nije suspendirao. Mozda sada probam. Samo zbog lijepog izgleda i mladosti

Ima li iskustva?
imaš temu o njoj.

Vidim da se često postavljalo pitanje ali zar je moguće da nitko nema odgovor - je li bio tko kod ove dvije dame i ako jest kakva su iskustva?

Vidim da se često postavljalo pitanje ali zar je moguće da nitko nema odgovor - je li bio tko kod ove dvije dame i ako jest kakva su iskustva?
Bio ja davno ako su to te iste...bile u Puli...i pružile mi masazu za pamćenje. + bilo i iznenađenje.
Prvo su me obje masirale ja njima mijesio sise,mazio guzu...pička se nije smjela dirat. Ljubio sise sisao bradavice dok su navlačile mog....i tako sve do završnice. Nakon toga je došlo i iznenađenje. Kratkokosa plava žena klekla je i dobro ga posisala do kraja...istina da je to trajalo jedno vrijeme kad je bilo jedno za drugim ali doslovce sam je hebao u glavu i završnica u usta. Meni savršeno.

Bio ja davno ako su to te iste...bile u Puli...i pružile mi masazu za pamćenje. + bilo i iznenađenje.
Prvo su me obje masirale ja njima mijesio sise,mazio guzu...pička se nije smjela dirat. Ljubio sise sisao bradavice dok su navlačile mog....i tako sve do završnice. Nakon toga je došlo i iznenađenje. Kratkokosa plava žena klekla je i dobro ga posisala do kraja...istina da je to trajalo jedno vrijeme kad je bilo jedno za drugim ali doslovce sam je hebao u glavu i završnica u usta. Meni savršeno.
Ovo mi zvuci pre savrseno 😅😅

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh