Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo kratki izvještaj s terena u 11om mjesecu, ako je to još uvijek oglas za istu curu:
Pozdrav bagro, je li bio tko mozda ili da ima kakvih info?
Jel to ta romkinja, o kojoj se več pisalo na ovom forumu...Bila je neko vrijeme na Trnju, ako se ne varam....nisam bio i nisam zvao....https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-i-druzenje-29g-oglas-5792529
Deluje normalno na slikama ako su prave, zvao sam i jednostavno je za dogovoriti... Da li je bio netko?
I? Je dobra kako se piše? Planiram sljedeći tjedan do nje, ako još bude raspoloživa.Nisam, otišao na sigurno kod Vike![]()
Odi kod ove sitne laure neces pogrijesitiOve dvije su mi zapele u oko. Ima li netko iskustva?
![]()
Sitna Laura
Mlada, sitna Laura 27g. zgodna i atraktivna u tvom gradu željna dobre zabave i dobrog druženja, ako mi možeš to pružiti…www.oglasnik.hr
![]()
Slatkica
DOLAZIM U VAŠ PROSTOR! AUTO NE! Lijepa mlada djevojka traži situiranu gospodu za ugodno društvo. Što vidite na slikama…www.oglasnik.hr
Znas li dali folazi na adresi u hotel?Odi kod ove sitne laure neces pogrijesiti
Barbi lutkica je hvaljena jako, ja sam jednom bio i odlična je. Iako ne radi stvari koje pantera radi, mlađa je i zgodna je (kod pantere nisam nikad bio).Ekipa vrijeme da i ja nešto napišem znači kad sam u zg večinom nemam baš previše vremena za zivkati pa ti se pola njih niti ne javi i tako ja odem kod crne pantere.... ( žena se javila na prvu sve dog u 2 min)
Je da je ona več malo u godinama ali kakav oral ljudi moji ona ne da puši ona se davi u kurcu i još ti i šupak poliže ,jaja ma čudo.... bio par puta sad več unazad dva tjedna nisam uzeo trningkako ona to zove nije mi nekako napeta da bi ju išo baš jebavat ali ovo je best buy bio sam kod mršave vjerojatno narkomanke prije nekog vremena sad nemogu ni oglas naći ail to je bilo katastrofa ...
sada me zanima dali ima neka dama koja radi kao pantera ali da je mlada i malo zgodnija ...i da je donekle normalna..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|