I? Si dogovorio Zayu?Irina preporuka svakako, imaš puno o njoj na forumu, Zayu pokušavam i ja dogovorit za sutra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I? Si dogovorio Zayu?Irina preporuka svakako, imaš puno o njoj na forumu, Zayu pokušavam i ja dogovorit za sutra
Nisam, otišao na sigurno kod VikeI? Si dogovorio Zayu?
Jebote,pa ti po cijeloj Hrvatskoj imas cure kojima tražis mušterije...Imam broj od stare cure od 35 40 godina iz Samobora, cura trazi jebaca i ne jebe se za lovu. Ako koga zanima moze se javiti u inbox
I to poštene cure. Ne jebu se za lovu samo na njegovu preporuku.Jebote,pa ti po cijeloj Hrvatskoj imas cure kojima tražis mušterije...![]()
Samo njemu moras prvi uplatiti na aircash 40eI to poštene cure. Ne jebu se za lovu samo na njegovu preporuku.
Ne treba nikakva uplata na aircashSamo njemu moras prvi uplatiti na aircash 40e![]()
Ne treba nikakva uplata na aircashto samo ti imas takve misli deda..
Pa za kontakt trazim da ali ne treba uplatiti na Aircash. Jesi munjen?![]()
Ne laži varalico
I od tih 8 ljudi niko nije platilPa za kontakt trazim da ali ne treba uplatiti na Aircash. Jesi munjen?sta hodas zamnom? Meni se javilo vec 8 ljudi a tebi hvala na promociji
![]()
Pa za kontakt trazim da ali ne treba uplatiti na Aircash. Jesi munjen?sta hodas zamnom? Meni se javilo vec 8 ljudi a tebi hvala na promociji
![]()
Imam broj od stare cure od 35 40 godina iz Samobora, cura trazi jebaca i ne jebe se za lovu. Ako koga zanima moze se javiti u inbox
Javi se u inbox zanima meneImam broj od stare cure od 35 40 godina iz Samobora, cura trazi jebaca i ne jebe se za lovu. Ako koga zanima moze se javiti u inbox
Jedini ko smrdi je ti jer nemas pametnijeg posla nego se baviti drugim ljudima. Sta tebe boli k... niti je ko tebe zajebo niti ti sta jebes jer si nesposoban pronaci zensku za pojebati zato i jesi ovdje.U pravu si, ne treba aircash ako ima racun u banci i mobilno bankarstvo. Takve poput tebe i treba pratiti i satrati da prestanete smrditi po forumu.
![]()
A zašto si ti ovdje?Jedini ko smrdi je ti jer nemas pametnijeg posla nego se baviti drugim ljudima. Sta tebe boli k... niti je ko tebe zajebo niti ti sta jebes jer si nesposoban pronaci zensku za pojebati zato i jesi ovdje.
Sto je smrade sugavi nema posla, nisi nikome ukrao 40 eu, gamad zicarska kradljivaJedini ko smrdi je ti jer nemas pametnijeg posla nego se baviti drugim ljudima. Sta tebe boli k... niti je ko tebe zajebo niti ti sta jebes jer si nesposoban pronaci zensku za pojebati zato i jesi ovdje.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|