Zasto domace, kod ovih se neces razocaratiA od domaćih?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto domace, kod ovih se neces razocaratiA od domaćih?
Da li je tko bio kod ove dame na masazi i ako može koji info o njoj što sve može kod nje jer već sam par puta zvao ali nikakvog odgovora mobitel dozvoli a nitko se ne javlja![]()
Vrhunske masaže kod Mare!
Kratki opis: maserka 28g., lijepog lica, izraženih oblina, grudi 5/6. Nudi vam masazu po vašem odabiru jacu ili…www.oglasnik.hr
Bio tko kod ove na masaži?
Ne vjerujem da je u zg-uBio netko mozda kod ove?
Koje Sandre ..ima ih višePoz jel bio tko kod sandre u zadnje vrijeeme i šta mogu očekivati
Stara ona na maksimiru diKoje Sandre ..ima ih više
mozda i bonovi, prozovi pa vidi, poznato mi nije, novi je to oglas, tko se krije iza njega to ne znam,Jel kome poznato? Nova? Ili novi oglas od neke?![]()
Vatreno druženje !
Vatrena djevojka 24 godine pruža vatreno druženje u svom prostoru, dođi i probaj me, nećeš požaliti.www.oglasnik.hr
Teži fake.
Radi samo outcall, što mi paše. Samo me brine da mi se ne pojavi neka totalno druga. Ima li netko iskustva?
A ko si ti da nadzirec kurvePuno agencija u zadnje vrijeme u Istri pravi probleme... u Dalmaciji također. Neki pimpovi prave sranja. Hoće promovirati svoje kurve koje su svojim izgledom, uslugom i postupanjem, jedan običan promašaj. Pimpovima i kurvama želim reći da se od sada pripaze. Prave štete u gradovima Poreč, Pula, Split, Rijeka. Prijavljuju kurve koje su im konkurencija, zatim još puno ostalih stvari.
Od kako sam u Zagrebu tamo se situacija smirila, Osijek se isto popravio od kad je došao kolega pod imenom John Wick na forumu.
Premda je tamo problem puno lažnih profila. Puno profila ima koje koristi ova cura
I još jedna koja zakuhava stvari pod ovim profilima
Na adresi Ulica Hrvatske Republike 41. Na toj lokaciju u zadnje vrijeme jako puno kurvi stvara probleme.
Preselile su na novu lokaciju, od kada sam prvi put napomenuo, da ih kontroliramo na adresama na kojima su prije bile.
E pa dragi Pimpovi i cure, kontrolira vas se na svakoj adresi u bilo kojem gradu, i bilo kojem apartmanu.
Zagreb je opet u drugu ruku postao leglo boleština. Jedna kurva se jebe bez kondoma, i to ova
Kod nje je bilo likova koji imaju svakakve boleštine. I sad mnogi otišli kod nje, napaljenog kurca i isključenog mozga, te je jebali bez kondoma, uz nadoplatu. Samo se nadam da ste sreće da niste ništa pokupili.
I onda se još digla panika za Roxane
Jedan je rekao da je pokupila boleštinu i digla se panika. Na kraju se ispričao, jer je došlo zbog nekog nesporazuma.
To ga pohvaljujem jer je rijetkost.
Od sada ćemo posebno nadzirati gradove, Poreč, Pula, Split, i Rijeka. Tamo se događaju sranja zbog pojedinaca.
za sada najsigurniji gradovi za kurve Zagreb, Slavonski brod, te Osijek.
Bude li tamo izbilo sranja John Wick i ostala ekipa će riješiti situaciju.
Čujem da neki traže za reklamiranje kurvi od Mr Nimde aka Drstr14. Nećete dobiti reklame sigurno ako kurva nije toga vrijedna.
Stara klasična priča.Konkurencija nabija rogove drugoj strani .Nebi jeba bez kondoma nema toga.Pola stvari koje pišete je laž.Pola vas nije ni platio upola.Ako jebeš sa kondom,i ako ti cura puši kurac sa kondom.Kakva KLAMIDIJA????I SVE SE ZNA SVE SE NADZIRE.Zna se koliko kurvi ima.Ja jeben sa zaštitom,i boli me k...,poslje.Puno agencija u zadnje vrijeme u Istri pravi probleme... u Dalmaciji također. Neki pimpovi prave sranja. Hoće promovirati svoje kurve koje su svojim izgledom, uslugom i postupanjem, jedan običan promašaj. Pimpovima i kurvama želim reći da se od sada pripaze. Prave štete u gradovima Poreč, Pula, Split, Rijeka. Prijavljuju kurve koje su im konkurencija, zatim još puno ostalih stvari.
Od kako sam u Zagrebu tamo se situacija smirila, Osijek se isto popravio od kad je došao kolega pod imenom John Wick na forumu.
Premda je tamo problem puno lažnih profila. Puno profila ima koje koristi ova cura
I još jedna koja zakuhava stvari pod ovim profilima
Na adresi Ulica Hrvatske Republike 41. Na toj lokaciju u zadnje vrijeme jako puno kurvi stvara probleme.
Preselile su na novu lokaciju, od kada sam prvi put napomenuo, da ih kontroliramo na adresama na kojima su prije bile.
E pa dragi Pimpovi i cure, kontrolira vas se na svakoj adresi u bilo kojem gradu, i bilo kojem apartmanu.
Zagreb je opet u drugu ruku postao leglo boleština. Jedna kurva se jebe bez kondoma, i to ova
Kod nje je bilo likova koji imaju svakakve boleštine. I sad mnogi otišli kod nje, napaljenog kurca i isključenog mozga, te je jebali bez kondoma, uz nadoplatu. Samo se nadam da ste sreće da niste ništa pokupili.
I onda se još digla panika za Roxane
Jedan je rekao da je pokupila boleštinu i digla se panika. Na kraju se ispričao, jer je došlo zbog nekog nesporazuma.
To ga pohvaljujem jer je rijetkost.
Od sada ćemo posebno nadzirati gradove, Poreč, Pula, Split, i Rijeka. Tamo se događaju sranja zbog pojedinaca.
za sada najsigurniji gradovi za kurve Zagreb, Slavonski brod, te Osijek.
Bude li tamo izbilo sranja John Wick i ostala ekipa će riješiti situaciju.
Čujem da neki traže za reklamiranje kurvi od Mr Nimde aka Drstr14. Nećete dobiti reklame sigurno ako kurva nije toga vrijedna.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|