ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najjeftiniji EGE, 60€ / pola sata. Centar savska. Njih dvije su u stanu.

Nisam 100% da su njene slike ali tako nekako izgleda

Njene slike, oral odradi bez ali brzinski. Sex dobar jedino je malo jača kao na slikama.. velika celulitna latino guza, ali sve skupa okej... nezna baš engleski ali jbg
Jesi bio danas ili preko tjedna

Ako je tako takvoj curi treba pomoci zvat hitnu da ju vodi na odvikavanje q ne joj placat za seks da ima pare za drogu time unistava sebe i opasnost je za druge da prenese kakvu bolest nekome

Blago receno poremecena!

Značio bio sam kod nje pred nekih tj dana. Opustajuca masaža 40€..

Prostor u centru uredan čist, nije salon ali sve skupa što se toga tiče kakvih lokacija ima top..
Ona ima neki 40 godina, ali dobro izgleda za svoje godine. Krenula ona mene masirati, ruke su joj bile malo suhe hrapave što jbg ako ti je to glavni alat nije okej ali ajde...
Nakon 10min, krene ona mene ispitivati kako sam došao do nje, tko ju je preporučio...ja reko PO, a ona meni krene sa pričom kako sam došao iz sotonističke sekte, kako iz mene izvire ta energije koja je oduzela prostor i nju... krene me ispitivati dali sam došao iz nekog kazališta lutaka jesu me oni poslali...ja gledam ništa mi nije jasno, pokušavam ju smiriti, a ona meni da osjeti ona to i da ju hvata jeza. Hvata nju šižofenija ali jbg... nakon toga mi kaže da će me izmasitati ali ništa od intimnog djela... nakon toga joj kažem, da nema šanse jer se tako nismo dogovorili i ako neće da nije problem samo da mi vrati novce, ona se krene kao buniti da mi neće ništa vratiti...nakon toga je nastala tišina, masirala mi je leđa i na kraju samo joj rekao da ću se sada okrenuti i onda ga je ipak izdrkala.. jebem ti lude žene... na kraju se ispričala jer je kao možda pogriješila te mi je krenula sa pričom da joj sotonisti šalju svoje ljude da ju prate itd.... ako se ispostavi da niste iz sekte okej masaža i drkica haha
Jebate Isus, od ovakvih šizika se treba čuvat. Dobro te nije ugušila za vrijeme masaže. Meni bi qurac odmah pao, da mi počne spominjat sotoniste.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh