Darackomarac2
Active member
I jedno i drugo i treće.Loša usluga ili izgled ili i jedno i drugo?
Loš izgled 10+ godina starija nego piše, loša higijena, loša usluga.
Znači 0 bodova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jedno i drugo i treće.Loša usluga ili izgled ili i jedno i drugo?
Jesi bio?Barbara je TOP pica.
Pogotovo nakon silikoniranja. Šteta što ne daje pice.
Ali s takvom picom i masaža s drkicom je O.K. Barem meni. Jer žena prejebeno izgleda.
Ne znam šta je s Nicole? Ona je s njom godinama radila. A nema je više na sceni kurvanjskoj![]()
Bio sam više puta, ali ne u zadnje vrijeme, jer se bila prestala oglašavati.Jesi bio?
Ja sam.danas zvao par puta iskljucen telefon
Stari moj što puta sam joj poslao poruku na mail i tu na oglasnik i bez odgovora čini mi se da je to neka budalastinaJel bio tko kod ove? Klaudia.
Trazim starijeg muškarca - Seks - Ljubavni oglasnik
Mlada curvy djevojka trazi starijeg muškarca za sex. Volim i igre uloga pa ti mogu biti i kčerka i nečakinja,prijatelljubavni-oglasnik.net
Poslao mail i poruku u inbox i nema odgovoraJel bio tko kod ove? Klaudia.
Trazim starijeg muškarca - Seks - Ljubavni oglasnik
Mlada curvy djevojka trazi starijeg muškarca za sex. Volim i igre uloga pa ti mogu biti i kčerka i nečakinja,prijatelljubavni-oglasnik.net
A to ti onaj salon u zumberackoj.Imas dosta tog o njemu napisano.
Žumberačka.
Dobro izgleda, slažem se, ali Anja - nije baš čitava.Ali zato izgleda kao da joj je 28![]()
Luda Tea..Jel netko![]()
Tražim nekoga za druženje - Seks - Ljubavni oglasnik
Tražim mušku osobu od 20 pa nadalje godina naravno ne dedu od 80 ,pružam sve ,uz nadoplatu koju dogovaramo putem teleljubavni-oglasnik.net
Nekako mi je prejeftina. Outcall za 80€, i to punih sat vremena? Ove ostale nase rade incall pola sata za 80€.Luda Tea..
Kaze frend u seksu luda.. Moze sve ne gleda na vrijeme..
80esat.
A izvan,sex luđa još vise.
Ovo je grupa Zagreb a neBok svima...eto čuo za jednu Sanelu 47 g. iz Đurđevca pa me zanimaju vaša iskuštva tko je bio....
Da sve jasno,ali mozda je netko iz Zg bio....Ovo je grupa Zagreb a ne
Koprivničko-križevačko županija
Da našao se i odustao, narkomanka bez pola zubi... cca 35god tko voli nek izvoliJel netko uspio dobiti
Znaci nema oralnog![]()
Blago receno poremecena!
Značio bio sam kod nje pred nekih tj dana. Opustajuca masaža 40€..
Prostor u centru uredan čist, nije salon ali sve skupa što se toga tiče kakvih lokacija ima top..
Ona ima neki 40 godina, ali dobro izgleda za svoje godine. Krenula ona mene masirati, ruke su joj bile malo suhe hrapave što jbg ako ti je to glavni alat nije okej ali ajde...
Nakon 10min, krene ona mene ispitivati kako sam došao do nje, tko ju je preporučio...ja reko PO, a ona meni krene sa pričom kako sam došao iz sotonističke sekte, kako iz mene izvire ta energije koja je oduzela prostor i nju... krene me ispitivati dali sam došao iz nekog kazališta lutaka jesu me oni poslali...ja gledam ništa mi nije jasno, pokušavam ju smiriti, a ona meni da osjeti ona to i da ju hvata jeza. Hvata nju šižofenija ali jbg... nakon toga mi kaže da će me izmasitati ali ništa od intimnog djela... nakon toga joj kažem, da nema šanse jer se tako nismo dogovorili i ako neće da nije problem samo da mi vrati novce, ona se krene kao buniti da mi neće ništa vratiti...nakon toga je nastala tišina, masirala mi je leđa i na kraju samo joj rekao da ću se sada okrenuti i onda ga je ipak izdrkala.. jebem ti lude žene... na kraju se ispričala jer je kao možda pogriješila te mi je krenula sa pričom da joj sotonisti šalju svoje ljude da ju prate itd.... ako se ispostavi da niste iz sekte okej masaža i drkica haha
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|