Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima jedan goru, vjeruj miTa rupčaga na Selskoj je najgori prostor od svih prostora na Plavom oglasniku.
GoriIma jedan goru, vjeruj mi
Špansko![]()
Mislim da su na forumu komentirali da u stanu jako smrdi na cigarete,pa napisala da sad puši električne cigarete, tako sam shvatila.- jel ima neka stručna osoba da mi pojasni , o čemu se radi? - jel je to nepismenost, šizofrenija ili je neka visokosofticirana šala koju ja nemogu shvatiti!? - kakve imaju veze električne cigarete sa svim tim?![]()
Kim, riba de lux
Cao, ja sam kim.Kim je prije izgledala drukcije sad izgleda ovako. Neradim dominaciju nikakvu. Slike su uvijek moje.Ja…www.oglasnik.hr
Bil sam ja kod nje pred par mjeseci,na savici je bila. Nije smrdilo nis.- jel ima neka stručna osoba da mi pojasni , o čemu se radi? - jel je to nepismenost, šizofrenija ili je neka visokosofticirana šala koju ja nemogu shvatiti!? - kakve imaju veze električne cigarete sa svim tim?![]()
Kim, riba de lux
Cao, ja sam kim.Kim je prije izgledala drukcije sad izgleda ovako. Neradim dominaciju nikakvu. Slike su uvijek moje.Ja…www.oglasnik.hr
ta svako malo drugi oglas, u novom zg je uvijek. jedino dobro sto je mlada i zgodnjikava, iako dobiva celulit i koliko cujem zdebljala se.![]()
Masaža🥰🔥
Maserka Sara poziva te na body to body masažu. Slike 100% moje. Iskljucivo moj prostor. Molim samo pozivi! ❗️SEX…www.oglasnik.hr
Ova izgleda predobro da nebi prvo pitao jel ima netko više informacija?
Nema ništa u tražilici.
Iskreno mislim da lakše se sexati nego masirati moraš imati nekog znanja i volje naravno.ta svako malo drugi oglas, u novom zg je uvijek. jedino dobro sto je mlada i zgodnjikava, iako dobiva celulit i koliko cujem zdebljala se.
Da li je posjetiti? Definitivno NE, jedno od lošijih trackanja, bez volje i imalo talenta.
S tobom je sex predobar... rasna damaIskreno mislim da lakše se sexati nego masirati moraš imati nekog znanja i volje naravno.
Ima 48g jebe se ko mrtvac,tijelo je super i uredna je al faca grda ko muškarac sa napumpanim ustima.Ona je mrtvac samo za nabijat.Nažalost ne
EDIT: Dobra stvar je da to stvarno je to ona na slikama. Da, tak stvarno izgleda.
Mislim da ima 40 godina. Tak je nekaj rekla. Rekla je nekaj tipa:" Vidi mene u kako sam dobroj formi s 40 godina."
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|