Darackomarac2
Active member
Ma samo ti uplati, za tebe će biti iznimkaAl kao da slikam sa prekizenim brojevima da zna samo sa sam uzeo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma samo ti uplati, za tebe će biti iznimkaAl kao da slikam sa prekizenim brojevima da zna samo sa sam uzeo
sa bonovima ti je najsigurnije- samo prekriješ zadnja dva broja- sigurniji sex nećeš imat!pozdrav momci jel sigurno kad kazu abon ali iskljucivo na ruke davanje u stanu?
Ma kakav bon.. To su muljaze.. Samo cashAl kao da slikam sa prekizenim brojevima da zna samo sa sam uzeo
Pozdrav, je bio netko kod ove?
Ma jos ti je sigurnije da prekrijes samo jedan brojsa bonovima ti je najsigurnije- samo prekriješ zadnja dva broja- sigurniji sex nećeš imat!
moderator ne poduzima ništa
- stari, ak ti nisi popušio na bonove ili tak nekej - nije niko... koji ti je kurac? kupila je bon pa je poslje zvala? -pa dokle dečki? DOKLE? - di to ide sina ti miloga?Negdje sam čuo da čak po vremenu kad je bon kupljen, postoji mogućnost da ga unovči...ako zna vrijeme kad je kupljen, ljubazno nazove benzinsku, kaže da je bon kupila tad i tad, ali ga je slučajno izgubila, pa oni kao to mogu riješiti...e sad jel ovo istina ili bajka, nisam nikad istraživao...uglavnom, kupiš bon i nejebeš, neg najebeš![]()
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-zgodna-dama-oglas-6214783 ovo je oglas, valjda ne prodaje motokultivatorJel tko bio? Stvarna ili bonašica?Megane 1.6, 97g. reg.02/17g., u dobrom stanju, 6.000kn ili zamjena za traktorsku frezu
Megane 1.6, 97g. reg.02/17g., u dobrom stanju, 6.000kn ili zamjena za traktorsku frezuwww.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|