Vidio sam video i bas je fina
Sviđa mi je prava milf
Rado bi posao do nje
Samo mi treba neki kontakt br
Tnx

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidio sam video i bas je fina
Sviđa mi je prava milf
Rado bi posao do nje
Samo mi treba neki kontakt br
Tnx
Jel na kraju itko kontaktirao curu i ima za podjeliti neko iskustvo ili je ipak bon bon?To je izgleda neka nova. Vidim da se ulogirala jučer. Po izgledu je mala dobra.
Pozivom, ali ju je jako tesko dobitDecki kako ste dogovorili druzenje sa Silvijom, mailom ili pozivom ?
Ne javlja se bas nikad kad zovem haha
Koja je to? Hvala!Ima u velikoj gorici,samo anal
Pitanje bi bilo. Koji je tajKoja je to? Hvala!
samo zguza i držiš je za pimpač ?Ima u velikoj gorici,samo anal
Nije koji nego koja,covik pita. Zenska je,nije musko. Bil sam kod nje pred mjesec danaPitanje bi bilo. Koji je taj
Ja zvao u subotu,bez odgovora!![]()
Sitna Laura
Mlada, sitna Laura 27.g , zgodna i atraktivna u tvom gradu željna dobre zabave i dobrog druženja, ako mi možeš to…www.oglasnik.hr
Bio neko?
može neki link? hvalaNije koji nego koja,covik pita. Zenska je,nije musko. Bil sam kod nje pred mjesec dana
Ja je zvao u nedjelju vise puta slao poruke nije odgovorila nistaJa zvao u subotu,bez odgovora!
vidim i ja da ima negativnih komentara ali nemamo svi isti ukus i poštujem to....bila je noćas kod mene i meni je divno iskustvo,ženska je divna,voli sex,brzo svršava i želi opet...i dobro je društvo...ostala je kod mene 3 sata ali vrijedilo je....lijepa guza,sise su silikonske ali stavila je silikone samo zbog toga da ih podigne jer su joj prirodne bile petice....lijepi zubi,lijepo lice,sređena,zabavna...ne odrađuje...inače sat vremena naplaćuje 150 eura,strankinja je ali dugo živi u Hrvatskoj i govori HrvatskiDali je netko probo sa ovom tu ljepoticom?zvao bi ju iduci tjedan da dodem kod mene
Bio sam cito neku recenziju neko je napisao da ju treba izbjegavat,Al mene zanima zasto?
![]()
Atraktivna plavuša ! !
35 god., 175/65/5 družila bi se sa situiranim gospodinom - isključivo u Vašem prostoru ili hotelu. Mogućnost…www.oglasnik.hr
može neki link?
Nema je sad na oglasu. 095 865 4965,posalji poruku na wocup. Tad je imala oglas kad sam bil,oce se sad javit ces vidit. Nije bon i nije prevara nikakva mada je wocup.može neki link? hvala
Kaj nije bila prica da je ona sva nikakva i da je slagirana?? Mislim da je neko napisao cak da joj je ostavio nesto novaca i okrenuo se i otisaovidim i ja da ima negativnih komentara ali nemamo svi isti ukus i poštujem to....bila je noćas kod mene i meni je divno iskustvo,ženska je divna,voli sex,brzo svršava i želi opet...i dobro je društvo...ostala je kod mene 3 sata ali vrijedilo je....lijepa guza,sise su silikonske ali stavila je silikone samo zbog toga da ih podigne jer su joj prirodne bile petice....lijepi zubi,lijepo lice,sređena,zabavna...ne odrađuje...inače sat vremena naplaćuje 150 eura,strankinja je ali dugo živi u Hrvatskoj i govori Hrvatsk
očito se ne radi o toj, kad radi samo outcallKaj nije bila prica da je ona sva nikakva i da je slagirana?? Mislim da je neko napisao cak da joj je ostavio nesto novaca i okrenuo se i otisao
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|