Mozart
Well-known member
3 stranice recenzija o njoj imas![]()
Strangers stop, only for locals!
Ženstvena, nježna, ugodna, 42god. Ako ti je dosta razočaravajućih masaža - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu…www.oglasnik.hr
Itko bio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3 stranice recenzija o njoj imas![]()
Strangers stop, only for locals!
Ženstvena, nježna, ugodna, 42god. Ako ti je dosta razočaravajućih masaža - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu…www.oglasnik.hr
Itko bio?
kak nema? Stara priča"dvije seke", potraži malobolje...
Pokušavao i na kraju stavio post... Jer nema...kak nema? Stara priča"dvije seke", potraži malobolje...
To su one prevarantice?kak nema? Stara priča"dvije seke", potraži malobolje...
To je ona kod spara u dubravi![]()
Je li bio netko?
Je li to Maja iz Paromlinske?
Javi kak je bilo. Recenzija jer ovdje ima dosta negativnih komentara.Jel bio netko, hitno me jer idem tamo.![]()
A slika joj je koma, ja odustao od ove gore vidim ima loše recenzije i radi s kolegicom i ružan glas ima i ne liže jaja, pa to mi je bivša radila. Možda sutra koja radi ili su vjernice?To je ona kod spara u dubravi
Odustao zbog komentara, probati ću dobiti zgodnu ženu ili onu razuzdanu Paulu, takva mi treba da me izludi.Javi kak je bilo. Recenzija jer ovdje ima dosta negativnih komentara.
Ma to ti je ona glupača, vidi što piše, luda.Jel ko uspio otič kod profesorice?![]()
Masaže, fetiši-zgodna profesorica, Novi ZG! Nema dolaz odmah!
Nešto uzbudljivo!MOLIM PROČITATI OGLAS i zvati ISKLJUČIVO ZA KONKRETAN TERMIN! Nije za mlađe od 30 g. Masaža, fetiši -…www.oglasnik.hr
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|