mfs
Active member
U tom slučaju ajde ju posjeti pa podijeli dojmove sa ostatkom forum populacije!Nije ni puno. Pa nisu sve iste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U tom slučaju ajde ju posjeti pa podijeli dojmove sa ostatkom forum populacije!Nije ni puno. Pa nisu sve iste.
Imas o njoj napisano vec nekolko recenzija. Napisi surejaMoze li se javit neko u priv u vezi njeNovo ! Ceca 19 g ! Kratko u gradu ! Tvoj prostor !
PRELIJEPA CURA 19 g DOLAZI NA VAŠU ADRESU ! 175/60/3www.oglasnik.hr
Nije fejk samo slike nisu njene bio s njom prije godinu dana u hotelu antunovic je slike nisu njene visoka je oko 175 i ima sigurno 80kg brineta pusi bez meze zavrsnica gdje hoces pozuruje jakoVruća Curka 24
💕Vruća Petra 24 godine traži galantnog gospodina za druženje u mom i vašem s prostoru. Željna sam pažnje i druženja i…www.oglasnik.hr
Može pomoć oko ove cure
Dal je fejk ili stvarno
Može i u poruku
Ja sam danas bio, pola sata 60, stan uredan tuš, ona jača sise dobre, pušenje bez i seks sa zaštitom... Ja volim jače i super je...Erotik djevojka ! !
36/68/5 vatrena sexy plavuša nadprosječnog izgleda. Jutarnje i popodnevno druženje sa situiranim gospodinom. Moj…www.oglasnik.hr
moze li informacija jel bio tko kod ove cure
Koja je lokacija?Ja sam danas bio, pola sata 60, stan uredan tuš, ona jača sise dobre, pušenje bez i seks sa zaštitom... Ja volim jače i super je...
Veslačka, do 18.30 primaKoja je lokacija?
MirelaVeslačka, do 18.30 prima
novi sam, javio sam joj se rekla je da trazi bon, ali veli da joj doneses uzivo, tako da mi nije jasno kak te moze sjebat, doneses joj bon, isto kao cashBon trazi
OMG!novi sam, javio sam joj se rekla je da trazi bon, ali veli da joj doneses uzivo, tako da mi nije jasno kak te moze sjebat, doneses joj bon, isto kao cash
Tak da,kad te pošalje na neku glupu adresu,kad dođeš prištavac bude ti rekao da mu pročitaš kod na bonu ili uslikaš…novi sam, javio sam joj se rekla je da trazi bon, ali veli da joj doneses uzivo, tako da mi nije jasno kak te moze sjebat, doneses joj bon, isto kao cash
Broj iz UK. Bio tko?
Prije podne možda ali sumnjam prije 10:30pozdrav ekipa.. ima koja da radi prije podne kroz tjedan?! Lp
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|